sağol canım haber verdiğin için banada geldi..ama anlamadım ben..kod mu verecekler bize.bide yarına kadar geçerli..çiçeği yarın alıp 12 sinimi bekliycez
adres bilgisinide istiyorlar ama kafam karıştı :44:
:) valla o kısmı bende anlamadım ama bilmiyorumki gönderdim gitti:)))
şimdi katılım koşullarını okudum..çiçeksepeti.com da kullanabileceğimiz kod vercekler..yarına kadar kodu kullanıcaz..anneler gününde çiçeğimiz çiçeksepeti.com dan gidicekmişsüper oldu..
zaten uygulama çıktı 4. dakkasında daha tarifi yazmadan burda yayınlamıştım..sonra katıldım bende..umarım çoğunluk burdandır
kodu mesaj mı gönderecekler postayla hayatta gelmez yarına kaadar
yok canım postayla olmaz.maille gelicek bence
Tam ben yazacaktmBende alamadım canım yaaa sinir küpü oldum resmen Aylardır bakıyorum hep aynı kişiler alıyo daha doğrusu aynı soyadlı kişiler. Benimde kotam dolduğu için internet yavaşladı. Saatlik internet aldım normalde anında gelende şey gelmedi. Napalım nasip değilmiş.
puanın kaç şuan? 910 olması lazım..
kısmet değilmiş..önümüzdeki aya inşallah..ama nezaman başlıyor bilmiyorum..
canım iyiki söyledin..ben 901de kalmışım..nasıl olsa 900ü geçtm diye makalelere yorum yazmamışım..şimdi 910 oldu...günlük 60 puanmı oluyor toplamda.?
Günaydın kızlar dün omoyu alamadım çok sinir oldumBu arada dün yurtiçi kargoyla nescafem geldi kırıldı diye mesaj göndermiştim. Yine içi dolu olarak göndermişler bardağı:) Calveyede tabağa ketcapla gülen yüz yapıp resim göndermiştim 10 nisan falanda sanırım. Dün mesaj atıp iletişim bilgilerimi istemişler. Simalruzgar sende göndermiştin calveye bilgilerini istediler mi canım? Bugün hiç keyfim yok nedense
Koskoca uhu göndere göndere iki tane uhu stic göndermiş. Allahım sinir oldum yineeee
evet cnm bana da geldi mesaj, ben mart ayında mı ne göndermiştim resim:)
bu arada dün omou unutup erkenden yattım:) zaten pek katılasım yoktu, diğer hediyeleri denerim belki:)
bir link vermek bu kadar zormu arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?