Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

:) valla o kısmı bende anlamadım ama bilmiyorumki gönderdim gitti:)))

:) valla o kısmı bende anlamadım ama bilmiyorumki gönderdim gitti:)))

şimdi katılım koşullarını okudum..çiçeksepeti.com da kullanabileceğimiz kod vercekler..yarına kadar kodu kullanıcaz..anneler gününde çiçeğimiz çiçeksepeti.com dan gidicekmiş süper oldu..

zaten uygulama çıktı 4. dakkasında daha tarifi yazmadan burda yayınlamıştım..sonra katıldım bende..umarım çoğunluk burdandır

kodu mesaj mı gönderecekler postayla hayatta gelmez yarına kaadar

kısmet değilmiş..önümüzdeki aya inşallah..ama nezaman başlıyor bilmiyorum..

puanın kaç şuan? 910 olması lazım..

canım iyiki söyledin..ben 901de kalmışım..nasıl olsa 900ü geçtm diye makalelere yorum yazmamışım..şimdi 910 oldu...günlük 60 puanmı oluyor toplamda.?

Evet canım günlük 60 puan toplanıyormuş. Ben devam edicem eğer internetim olursa gerçi ordaki hediyelere ihtiyacım yok ama hediye falan götürürüm birilerine. Omoyu bile alamadık diğer hediyeleri nasıl alıcaksak:)

evet cnm bana da geldi mesaj, ben mart ayında mı ne göndermiştim resim:)
bu arada dün omou unutup erkenden yattım:) zaten pek katılasım yoktu, diğer hediyeleri denerim belki:)

arkadaşlar cıkmam lazım o yüzden acil çiçeksepeti kampanyasının linkini verecek yokmu.2 saattir arıyorum gecmişten bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…