Bitmiş canım o bosch daymış.
Ketcap mayonez gönderirler herhalde dimi:)
detanın cvbını bılen hıç kımse yokmu yanı
sağol cnm bazen cvp almak çok zor oluyo sanırım
Koskoca uhu göndere göndere iki tane uhu stic göndermiş. Allahım sinir oldum yineeee:47
kızlar dyo oylamalı değil..katılım koşullarını okuyun
''Yarışma bittikten sonra, yarışma özel jürisi tarafından, yarışmaya sunulan tüm cümleler yukarıda belirtilen yarışma başarı kriterlerine göre değerlendirilecek ve başarılı 5 derece belirlenerek sıra ile; 1. kişiye Homend / Kahve Makinesi / 1802 Pottoman, 2. kişiye Homend / Ekmek Kızartma Makinesi / 1501 Breadfast, 3. kişiye Homend / Su Isıtıcı / 1606 Thermowater, 4. kişiye Homend / Doğrayıcı / 2102 Robochop, 5. kişiye Homend / Mikser / 2002 Foodrunner ödülleri sunulacaktır.
Yarışma jürisi, Dyo yetkililerinden (Dyo Paz. Müdürü, İletişim Ekip Lideri, Sosyal Medya Sorumlusu) ve dışarıdan konusunda uzman kişilerden (Dyo Reklam Ajansı olan Drive Reklamcılık ve Halkla İlişkiler A.Ş. Müşteri İlişkileri Direktörü, Marka Direktöründen) oluşmaktadır.''
böyle yazıyor..zaten oylamalı olsaydı,400,500 az kalırdı..1000 leri bulmuştu şimdiye..
offf bende sinir oldum 31 kişi olarak kaldım sabahtan beridir uğraşıyorum(((
Merhaba,
Tebrikler! Bosch Home Türkiye Sayfasından "Mutluluk Tarifleri" uygulamamıza katılan ilk 50 kişiden biri oldunuz ve Anneler Günü'nde annenize gönderebileceğiniz çiçek sepetini kazandınız!
Hediye kuponunuzu size iletebilmek için çiçeğin gönderileceği adres ve telefon bilgilerini bizimle paylaşmanız gerekmektedir. Bize bilgilerinizi iletmediğiniz ve bizimle iletişme geçmediğiniz takdirde hediye kodunuz size ulaştıralamayacaktır.
En geç 9 Perşembe Mayıs günü saat 00:00'a kadar kodunuz geçerli olacaktır.
Teşekkürler
kızlar maillerinizi kontrol edinnn
şimdi katılım koşullarını okudum..çiçeksepeti.com da kullanabileceğimiz kod vercekler..yarına kadar kodu kullanıcaz..anneler gününde çiçeğimiz çiçeksepeti.com dan gidicekmişsüper oldu..
zaten uygulama çıktı 4. dakkasında daha tarifi yazmadan burda yayınlamıştım..sonra katıldım bende..umarım çoğunluk burdandır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?