Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bu lila kutuya gıcık oldum..ilk kez bulmaya başladım..anca 7 tane buldum..neys ödüllere bir baktımki sıralamadaki ilk 30 kişi..30. sıra zaten 17 bulmuş..denemeye gerek yok..30 tane bişiy kaldı bulunmuyor artık

Koskoca uhu göndere göndere iki tane uhu stic göndermiş. Allahım sinir oldum yineeee:47

canım fotoraf yükleyenler göndereceklerdi on dan mı yoksa stik bulmaca yarışmasından mı. sinir oluyorum uhuya foto yükletiyorlar hediyeli diye bir ayı geçti daha gelen yok geleceği de yok bence

kızlar everyday me den aradılar numune için adres teyit ettiler fairy için miydi bu acaba soramadım da o an lila kutu ile ilgileniyodum:)

aaa ben de oylamalı diye okumuştum..allah allahh..ama bu habere çok sevindim,jürinin olması çok daha adil oluyor bence..kendimi güvende hissediyorum kazanamasam bile :)))

Banada geldi kızlar mail. yolladım bilgilerimi cevap olarak kodda geldi amaaa.... Çiçeksepetinden siparişi verdikten sonra ayrıca 30tl ek nakliye ücreti çıkardılar neye yaradı şimdi????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…