Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

iyi hafta sonları kızlar
az önce kargodan nescafe geldi :) nereden olduğunu bilmiyorum ama çok beğendim en azından bu hafta bir hediye almış oldum
tüm annelerin, anne adaylarının ve anne olmayı isteyenlerin anneler gününü kutlarım :)

Son düzenleme:

afiyet olsun bu arada bende hiç bir şey kazanamıyorum twitterden galiba ayrılmaz ikili diye tweet atılıordu bende atmıştım ama gelmedi hangi kargoyla geldi canım bir sorayım:))

aynen canım bende hiç birşey kazanamadım tek tesellim burdan sevdiğim arkadaşlarım çok güzel hediyeler kazandılar yazarak güçlü kalemleriyle hileye takasa başvurmadan hediyeleri güle güle iyi günlerde kullansınlar bu arada benim ülker kartım dün gitmiş anneme çok sevinmiş şaşırmış inşallah seninkide zamanında ulaşır.

hediyelerim geldi.. çok beğendim... darısı sizlerin başına kızlar....

Kızlar UPS ile kliksadan kazandığım kettle geldi , Bi arkadaşa nescafe gitmiş oda ayrılmaz ikliden geliyor MNG ile

hediyeleriniz çok güzelmiş kızlar güle güle kullanın....
bende anneler günü kampanyalarından elim boş çıkacağıma benziyor gibi bakalım...:)

kliksa dan kazandığım porselen kettle geldi bayıldım çok güzelll
ihtiyacım yok kullanmicam şimdilik.Kızımın çeyizine düşünüyorum okumazsa 20 okursa 25 sene sonrasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…