Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kızlar ben bu everyday me den bişey anlamadım yorumlarımızı nasıl yüklüycez ki aldığımız ürün hakkında,bir de yanlış isim var içindeki kağıtta anlamadım gitti.Pek de bonkörlermiş birde kargoyla zahmet etmeselermiş 2 şey için..:):)

niye burda kimse yok nerdesiniz kızlar

neyse anneler günü heyecanına veriyorum artık..

bu arada bütün annelerin anneler günü kutlu olsunnn

rabbim isteyenlerede nasib etsin inşallahhh

Kampanya 30.03.2013 (saat 00:00) - 27.05.2013 (saat 23:59) Türkiye genelinde Hediyen üç adımda seni bekliyor web sitesine ücretsiz girip, sitede ki markaların indirimleri ve kampanyaları hakkında bilgi almak için ad, soyad, adres, e-posta, cep telefonu ve doğum tarihi bilgilerini doldurup, kampanya koşulları ve üyelik sözleşmesini okuyup-onaylayarak üyeliğini tamamlayanlara 1(bir) çekiliş hakkı, her hafta yenilenen anket formunu dolduran üyelere anket başına 1(bir) çekiliş hakkı ayrıca her ücretsiz bülten üyeliği için 1(bir) çekiliş hakkı verilecektir.

İkramiye olarak Kampanyada;

1 talihli İzmir ili, Alaçatı ilçesi, Alaçatı Taş Otel 2 kişi 5 gece standart oda kahvaltılı konaklama (01.07.2013-30.09.2013),

1 talihli Arçelik 12062 Inverter Klima,

1 talihli Bay&Bayan Bakım Seti (-Estee Lauder Göz Altı(1 adet) -Lancester High Protection Anti-Agening Cream 50 ML(2adet) -Dior Bronze Vücut Koruma(2 adet) -Attirance Sıkılaştırıcı Badem Sütü 250 ML(1adet) -Chanel Rouge Allure Lague Ming No.76(1 adet) -Clinique Moisture Yüz Nemlendirici(1adet) -Clinique Tonik 400 ML(1adet) -Paco Rabanne Lad Million Set EDP 80 ML(1adet) -Giorgio Armani Acqua Di Gio Set Homme EDT 100 ML(1adet) -Attirance Üzüm ve Ardıçlı After Shave Balsam 120 ML(1 adet)) kazanacaktı

ya kızlar bu kipanın anneler günü albümünü yaptım msjımıda yazdım ama telefon kaydederken metni 10 yada daha az karakterle girin diyo bu ne yaa ,anlayamadım ??

burada da baya anne var sanırım :) hepinizin anneler günü kutlu olsun :) hepinizin günü kutlamayla geçiyor sanırım bugün kimse gelmemiş

anneler gününüz kutlu olsun kızlar :) bebişlerinizle sağlıklı neşeli nice anneler gününüz olsun Allah çocuk sahibi olmak isteyenlere de nasip etsin inşallah :)

kızlar geçen fikirmühimden mail gelmişti huggıes kampanyası için sizede gelen oldumu bişey gezmedide henüz elime

Son düzenleme:
bugün çok güzel bir anneler günü geçirdim..umarım herkesin günü güzel geçmiştir...tüm annelerin ve anne ruhu taşıyanların anneler günü kutlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…