Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bakış kapaktan çay fincanlarım geldi..
asıl bana gelecek olan kırılmış, o yüzden bernardo takım göndermişler..

Kızlar kazandıklarınızı çok güzel.FAKAT ŞUANDA YARIŞMA OLAN KONULARI PAYLAŞSANIZDA BİZDE FAYDALANSAK.GERÇEKTEN AYLARDIR B,İRŞEYKAZANMIŞ DEĞİLİZ YANİ..

paylaşıyoruz cnm..hepimiz burdan bakıp buraya bişeyler yazıp yarışmalardan haberimiz oluyo...
sizde geçmiş sayfalara göz atarsanız görürsünüz...
bütün yarışmaların duyurusu burda var zaten..yapman gereken geçmiş sayfalara tık tık hepimiz öyle yapıoruz :)
şu an için aklımda olan ve devam eden yarışmalar.. dyo, philips, pınar sütle anneme sevgimi örüyorum, vicco...

https://www.facebook.com/bakishazirkapak?ref=ts&fref=ts

bu sayfa cnm.. daha dün açıklandı sonuçlar... kaçırmana üzüldüm...

boşverr bende başka yarışmalardan kazanıyorum ne üzülecen Allah aşkına.
zaten yazı yazıpta göndermeliymiş heralde galüba sanursam
ben kazanamazdım ondan katılmamışım zaaaarrr
güle güle kullan bacım sen
annem olsa derdi ki açmaz kız bebelerinin çeyizine koy dursun derdi
böyle onun dediklerine uya uya ev çaka çaka kullanmadığım eşya dolu artık kendi evime gidince güzelce yerleşecem açmadığım şey kalmayacak inşallah hemde annemin karşısında açacam kadın kalp krizinden gider walla

kızlar bende ayrılmaz ikiliye katılmıştım iş adresimi verdim iş yeri kamu oldugu için hafta sonu kapalı acaba oraya gittiler beni bulamadılar mı hediyem gerimi gitti hafta sonu kapalı olunca hediye geri mi gidiyor yoksa mng kargo bekletiliyormu

kızlar twitterde mentionla ne demek sleva makarnayı mentionlamam lazımmış yarışmaya katılmak için

üzülmeyin kızlar bende kazanamadım bişi o kadar form doldurdum ilk 100 e bile giremedim çekilişde..hayırlısı ramazanda çok yarışmalar olur...birde şimdi babalar günü var o zamanda çok olur.... herkeze bol şans...link paylaşan arkadaşlara çok teşekkür ederim... bende bulursam eğer yayınlarım ..bakıp bakıp gidiyor demeyin bana :)

Güle güle kullanın kazandıklarınızı kızlar. Darısı başımıza. :)) Şu ülkerin anneler günü kartını bekliyodum ama gelmedi, sanırım anneler gününe yetişmeyecek.

Güle güle kullanın kazandıklarınızı kızlar. Darısı başımıza. :)) Şu ülkerin anneler günü kartını bekliyodum ama gelmedi, sanırım anneler gününe yetişmeyecek.

Aşağı inip posta kutuna bak benimkini oraya atmışlar PTT ile gelmiş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…