- 11 Mart 2010
- 3.807
- 1.161
- 173
kızlar mail adresime mail gelmiş carrefoursa'nın anneler günü yarışmasını kazanmışım :)
bende tam onu anlamaya çalışıyodum :) giftibox diye bi siteden hediye.. sanırım içinde aktivite alternatifleri var ben içinden bi tane seçicem.. plates düşünmüştüm ama 1 günlükmüş tam da anlayamadım eve kargo gelecekmiş içinden broşür gibi bişey çıkar heralde.. ya da anlayan biri bana anlatırsa çok makbule geçer :)tbrkler cnm.. ne kazandın :)
bende tam onu anlamaya çalışıyodum :) giftibox diye bi siteden hediye.. sanırım içinde aktivite alternatifleri var ben içinden bi tane seçicem.. plates düşünmüştüm ama 1 günlükmüş tam da anlayamadım eve kargo gelecekmiş içinden broşür gibi bişey çıkar heralde.. ya da anlayan biri bana anlatırsa çok makbule geçer :)
Arnica , aryıldız bugün açıklanacaktı. MissPera var bir de o bugün müydü bilmiyorum. Twitterden loreale katılmıştım.Sanırım kazanamadım. Takibe alsalar mail gelirdi herhalde. Hiç anlamıyorum twitter olayını ya:44: Pınar ne zaman açıklayacak acaba?
Kampanyaya katılan bireysel TTNET müşterilerine, 31 Mayıs 2013 tarihine kadar 2 sinema bileti hediye edilecektir. Kampanya İstinyePark ve Kanyon hariç diğer tüm Cinemaximumlarda IMAX, IMAX 3D ve dijital 3D hariç tüm filmlerde geçerlidir. Kampanya kapsamında alınan şifreler 30 Haziran 2013e kadar geçerlidir. TTNET tarafından iletilecek şifre SMSinde 2 adet şifre bulunacaktır. Bu şifrelerin bilet alımı sırasında gişe görevlisine gösterilmesi gerekmektedir. Kampanyadan 1 kez faydalanılabilir. Kampanyadan ilk 5.300 TTNET müşterisi faydalanacaktır.
İndirim şifrenizi öğrenmek için "BILET" yazıp ardından bir boşluk bırakıp TC Kimlik Numaranızı 6606'ya göndermeniz gereklidir.
evet bence de güzelmiş :) bilen birine rastlamak da güzel.. bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederimdoğadanın uygulamasında yengemin adına katılmıştım o kazandı aynısından...
onun ki bakım içindi.. kaş aldırma,saç kesme vs..
şimdi sana bi kitapcık gelecek.. orda sen hangi ildeysen o ilde ki uygulamalara bakacaksın... 3,4 tane uygulama oluo.. yoga,pilates vs. birini seçiosun.. arayıp randevu alıosun.. nereye gitmek istediğini belirledikten sonra... gidiosun bedava yoga plates herneyse yararlanıosun.. güzel bişey bence...
evet bi seferlik hakkın var...
aryıldız açıklandı.. arnica haftaya çarşamba günü açıklanacak...
kim demiş erkekler yemek yapamaz diye....mutfağınızda ar-yıldız olduktan sonra eşinizle yemek yapmak için yarışıcaksınız...
Slogan bu cnm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?