Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Arnica , aryıldız bugün açıklanacaktı. MissPera var bir de o bugün müydü bilmiyorum. Twitterden loreale katılmıştım.Sanırım kazanamadım. Takibe alsalar mail gelirdi herhalde. Hiç anlamıyorum twitter olayını ya:44: Pınar ne zaman açıklayacak acaba?

Son düzenleme:
tbrkler cnm.. ne kazandın :)
bende tam onu anlamaya çalışıyodum :) giftibox diye bi siteden hediye.. sanırım içinde aktivite alternatifleri var ben içinden bi tane seçicem.. plates düşünmüştüm ama 1 günlükmüş tam da anlayamadım eve kargo gelecekmiş içinden broşür gibi bişey çıkar heralde.. ya da anlayan biri bana anlatırsa çok makbule geçer :)

doğadanın uygulamasında yengemin adına katılmıştım o kazandı aynısından...
onun ki bakım içindi.. kaş aldırma,saç kesme vs..
şimdi sana bi kitapcık gelecek.. orda sen hangi ildeysen o ilde ki uygulamalara bakacaksın... 3,4 tane uygulama oluo.. yoga,pilates vs. birini seçiosun.. arayıp randevu alıosun.. nereye gitmek istediğini belirledikten sonra... gidiosun bedava yoga plates herneyse yararlanıosun.. güzel bişey bence...
evet bi seferlik hakkın var...

Son düzenleme:
avonda bende yokum zaten 4,5 kez yapmıştım bunca kişiye parfüm gönderirlermi oda şüpheli daha öncede colortrend sürpriz hediye kazandım kaç kere yazdım göndermediler.

Sigortam.net 12’nci yaşını hediye yağmuru ile kutluyor!
Sigortam.net, 12’nci yaşına özel düzenlediği 12 Soru 12 Ödül kampanyası ile 12 gün boyunca her gün bir ödül dağıtıyor. Kampanya soruları her gün Facebook sayfasından yayınlanıyor. Günün sorusuna doğru cevap verenler arasında yapılacak çekilişle, her günün kazananı belirlenecek olan yarışmada 12 gün boyunca, Sigortam.net takipçilerini birbirinden güzel hediyeler bekliyor.
www.facebook.com/Sigortamnet
https://www.sigortam.net/arac-kasko-sorgulama
https://www.sigortam.net/ozel-saglik-sigortasi-fiyatlari

Kampanyaya katılan bireysel TTNET müşterilerine, 31 Mayıs 2013 tarihine kadar 2 sinema bileti hediye edilecektir. Kampanya İstinyePark ve Kanyon hariç diğer tüm Cinemaximum’larda IMAX, IMAX 3D ve dijital 3D hariç tüm filmlerde geçerlidir. Kampanya kapsamında alınan şifreler 30 Haziran 2013’e kadar geçerlidir. TTNET tarafından iletilecek şifre SMS’inde 2 adet şifre bulunacaktır. Bu şifrelerin bilet alımı sırasında gişe görevlisine gösterilmesi gerekmektedir. Kampanyadan 1 kez faydalanılabilir. Kampanyadan ilk 5.300 TTNET müşterisi faydalanacaktır.

İndirim şifrenizi öğrenmek için "BILET" yazıp ardından bir boşluk bırakıp TC Kimlik Numaranızı 6606'ya göndermeniz gereklidir.

aryıldız açıklandı.. arnica haftaya çarşamba günü açıklanacak...

Bu kampanyayı kuzenim denemiş ama kontenjan dolmuş, haberiniz olsun :)

evet bence de güzelmiş :) bilen birine rastlamak da güzel.. bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim

kirmizi kasa yine kod vermeye baslamis,

markafoni 120/20 tl cekler ve sinema biletleri var.

kim demiş erkekler yemek yapamaz diye....mutfağınızda ar-yıldız olduktan sonra eşinizle yemek yapmak için yarışıcaksınız...

Slogan bu cnm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…