bu listede yokum..inanılır gibi değil
herkes bütün hesaplardan kazanmış..bir ben bi bahtsız bedevi kocam yokuz.üstelik hergün girdim
nasıl bir şansızlıktır bu ya koca avon listesinde aynı isimler üçer dörder tane varken ben bir kere bile yokum
bu listede yokum..inanılır gibi değil
herkes bütün hesaplardan kazanmış..bir ben bi bahtsız bedevi kocam yokuz.üstelik hergün girdim
gnydn kızlar...
darty ye ben katılmamıştım gözümden kaçmış.. kazanan mesajlarda cümlede hata var bi kere, nası gözden kaçırırlar anlamıorum...
dışarıdan ne kadar güçlü de görünsem de... iki tane de takısı kullanmış, cümleyi boğmuş... güçlünün sonunda ki de takısına hiç gerek yoktu... amaan kısmet.. ama daha vurucu cümleler beklerdim..
chemcat evet ben eklemiştim faceden.. bi hafta olmuştur.. :)
Aslında ben de eşimden yaptım ama her gün yapmamıştım.Burada yazmışlardı gece yapın diye gece yaptığım günlerden değil de sabah erkenden yaptığım gün kazanmışım.Her gün de girmemiştim.Sıkıldım bir ara bırakmıştım.Eşime çıkmamış bana çıkmış.Ama adı iki kere yazılanları eleyip hiç kazanamayanlara verselermiş keşke.gerçekten inanılır gibi değil...aynı isim ve soyaddan 3-4 tane..aynı soyaddan 10 tane olan bile var!!!! ben de kendimden ve eşimden hergün yaptım ama olmadı...neden kontrol yapmıyorlar??
Kızlarrrr günaydınnnnn. Avonu merak ediyorum evdede internetim yok. Rica etsem print srcn yapıp bana özelden gönderebilir misiniz çooook merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?