Ben gönderdim canım özelden bakabilirsin.Kızlarrrr günaydınnnnn. Avonu merak ediyorum evdede internetim yok. Rica etsem print srcn yapıp bana özelden gönderebilir misiniz çooook merak ettim
bu avonu ben hariç bütün türkiye kazanmış galiba
avonda maybeline maskara ne araravondan ben de kazanmışımhem de öyle hergün katılmadım çünkü hergün katılabileceğimizi bilmiyodum tam şans olmuş yani ya bi defa ya 2 defa paylaşmışımdır (garanti olsun diye) hiçbişey kazanamamıştım bende çok güzel oldu bu :) parfümmü kazandım şimdi yalnız?? bi ara maybeline maskara da vardı görsellerde karıştırdım şimdi... bir de adres falan yollamıycaz dimi girmiştik heralde herşeyi unutmuşum
avondan ben de kazanmışımhem de öyle hergün katılmadım çünkü hergün katılabileceğimizi bilmiyodum tam şans olmuş yani ya bi defa ya 2 defa paylaşmışımdır (garanti olsun diye) hiçbişey kazanamamıştım bende çok güzel oldu bu :) parfümmü kazandım şimdi yalnız?? bi ara maybeline maskara da vardı görsellerde karıştırdım şimdi... bir de adres falan yollamıycaz dimi girmiştik heralde herşeyi unutmuşum
di mi :) ben erken yaşlanıcam hafızaya bakAllah seniiii napmasın:) Maybeline maskara avonda ne arasın canım:) Parfüm kazandık şekerim. Kazanan bayanlar güle güle kullanın:) Kaynanamla kayınpederime geleni kaynanacığıma veririm. 2 tane yeter bana. Ev parfümden kremden geçilmiyor valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?