Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bu hafta ülker ducrostan ve avondan kazanmışım çok sevindirik oldum bayadır hiç bişey kazanamıyordum

Ya çok uzun avon sadece bir kısmı gitti ama duygu sen varsın canım annen ve eşin de var

Bns , chemcat , sevimlikedim avon listesi için çoooook teşekkür ederim kızlar. Avondan eşim , ben , annem, kaynanam, kayınpederim kazanmış. Anneme anneler günü hediyesi olur gidince sevinir. Hediye gönderememiştim ona Ben avonu baya geç görmüştüm. 1 hafta falan yapmıştım.

avondan ben de kazanmışım hem de öyle hergün katılmadım çünkü hergün katılabileceğimizi bilmiyodum tam şans olmuş yani ya bi defa ya 2 defa paylaşmışımdır (garanti olsun diye) hiçbişey kazanamamıştım bende çok güzel oldu bu :) parfümmü kazandım şimdi yalnız?? bi ara maybeline maskara da vardı görsellerde karıştırdım şimdi... bir de adres falan yollamıycaz dimi girmiştik heralde herşeyi unutmuşum

avonda maybeline maskara ne arar gratisle karıştırdım ben napıcam bu unutkanlıkla

Allah seniiii napmasın:) Maybeline maskara avonda ne arasın canım:) Parfüm kazandık şekerim. Kazanan bayanlar güle güle kullanın:) Kaynanamla kayınpederime geleni kaynanacığıma veririm. 2 tane yeter bana. Ev parfümden kremden geçilmiyor valla.

Son düzenleme:
di mi :) ben erken yaşlanıcam hafızaya bak bence de kazananlar güle güle kullansın paylaşanlara da burdan teşekkür edeyim :)

https://www.facebook.com/SanatNehri (10 kişiye kitap)
ben 2 haftadır faceden yorum falan yazamadığım için katılamıorum malesef.. başka bilgisayardan face açtığım için güvenlik adına 3 hafta yorum falan yapamıcam sayfalara.. ne saçma ya..

Biraz çekinerek yazıyorum ama herkese faydalı olacağı için paylaşmak istiyorum çok nadir gerçekleşen bir durum olduğu için;
Ovale Türkiye eGo-T mat siyah'ın fiyatını 79 Euro'dan 49,90 Euro'ya indirdi. eGo-T buharlaştırıcı fiyatlarını da 5 Euro'ya çekti. Biraz klişe olacak ama bugüne kadar elektronik sigarayı merak edip de finansal sebepler yüzünden deneyemediyseniz iyi bir fırsat diye düşünüyorum.

Havadan başka bir şey teneffüs etmememiz dileği ile :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…