Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Sigortam.net 12’nci yaşını hediye yağmuru ile kutluyor!
Sigortam.net, 12’nci yaşına özel düzenlediği 12 Soru 12 Ödül kampanyası ile 12 gün boyunca her gün bir ödül dağıtıyor. Kampanya soruları her gün Facebook sayfasından yayınlanıyor. Günün sorusuna doğru cevap verenler arasında yapılacak çekilişle, her günün kazananı belirlenecek olan yarışmada 12 gün boyunca, Sigortam.net takipçilerini birbirinden güzel hediyeler bekliyor.
www.facebook.com/Sigortamnet
https://www.sigortam.net/arac-kasko-sorgulama
https://www.sigortam.net/ozel-saglik-sigortasi-fiyatlar

dogru haklısın bizlerin hiç şansı yok ne yazıkki umut dünyası katılıp duruyorum ama boşuna
offf cıldırıcam ya mavi yeşili yapamıyorum bi türlü pcm cok yavaş

cnm bende katıldım çok güzel gözüküyorlar inş. bana çıkar

Kampanya süresi ile sınırlı olmak üzere her hafta Cuma günü 08:00 ve 18:00 saatleri arasında (18:00 hariç olmak üzere) her saat başından itibaren 20 dakika içerisinde herhangi bir zamanda Opet Müziği yayınlanacak ve bu Müziğin yayınlanmasından itibaren 0850 201 35 00 numaralı telefondan Süper FM’e ulaşarak cep telefonu ve TC Kimlik numarasını veren onuncu kişi, Opet istasyonlarında yapılacak akaryakıt veya LPG alımlarında geçerli 250 TL değerinde şifre puan kazanacaktır. Hediye şifre puanlar sınırlı sayıdadır. Söz konusu şifre puanın harcanabilmesi için numerik Opet şifresi talihlilerin cep telefonlarına Süper FM tarafından SMS yolu ile gönderilecektir.

kızlar selam,

dün yazdıgım mesajda link çıkmamış. tekrar yayınlıyorum. belki ihtiyacınız olabilir.

bende sürekli zizigo, lidyana, defacto, markafoni, limango, unnado,annelutfen gibi online sitelerden alısveriş yapıyorum. bu sitelerdeki indirimlere ek olarak bazı kupon siteleri de kupon kodu yayınlayarak extra indirim veriyorlar. mesela ben eİNDİRİMKUPONU - indirim kuponu sitesi sitesinin kuponlarını kullanarak neredeyse 50 TL civarında indirim kazandım. sizinde aklınızda olsun. bütün magazaların oldugu linki de ekliyorum, isinize yarayabilir. Mağazalar - eİNDİRİM KUPONU

ucuza alısveriş yapmak insanı gercekten çok mutlu ediyor. :)

bende bu sitedeki indirim kuponlarını kullanarak defacto ve annelutfenden alısveriş yapmıstım. gayet memnun kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…