hergün yapılanlar bir bilene duster (çok sıkıldım artık çok uzun sürüyor), kremini, avon centilmenlik kitabı, sanırım yeni başlayan mavi-yeşil ve hero baby soruyoru da hergün yapıp çekiliş hakkı kazanıyoruz.
kızımı neden beğenmiyorlar demişsiniz zaten beğenili yarışmalarda bizim gibi insanların pek şansı yok özellikle oy takası için sayfalar açılmış kampanyaları paylaşıp birbirlerine oy veriyorlar o yüzden oylar almış başını gidiyor
Merhaba sevgili kadınlar kulubu :)
Hediye 12li cupcake çekilişi yapıyorum TATLI FIRIN ekıbı olarak,belitrmek isterimki kişiye ozel tasarım yapılacaktır
Eki Görüntüle 712874
SEVGİLİ TATLI FIRIN TAKİPÇİLERİ;
ÇEKİLİŞE KATILABİLMEK İÇİN TATLI FIRIN FACEBOOK SAYFASINI BEGENMEK VE BU İLETİYİ SAYFANIZDA PAYLAŞMANIZ GEREKMEKTEDİR.TESEKKÜRLER..
Hediye 12'li Cupcake Seti Kazanmak İster misiniz?
Tatlı Fırın'dan hediye cupcakeler sahibini bekliyor!
Kişiye özel 12 adet cupcake seti kazanmak için yapmanız gerekenler ise çok basit:
1) Tatlı Fırın facebook sayfasını beğenmek: https://www.facebook.com/pages/TATLI-FIRIN/338103199622555?ref=hl
2) Bu yazıyı Facebook veya Twitter hesabınızdan paylaşmak.
NOT: Çekiliş 23 Mayıs 12:00'a kadar sürecektir. Kazanan ise adil olarak random.org ile belirlenecektir. Cupcakeler kazanana özel tasarım olacaktır. İyi şanslar!
kızlar vipkidodan kazanan bi arkadaşı vardı hediyesi geldimi acaba
cnm bende katıldım çok güzel gözüküyorlar inş. bana çıkar
kızlar selam,
dün yazdıgım mesajda link çıkmamış. tekrar yayınlıyorum. belki ihtiyacınız olabilir.
bende sürekli zizigo, lidyana, defacto, markafoni, limango, unnado,annelutfen gibi online sitelerden alısveriş yapıyorum. bu sitelerdeki indirimlere ek olarak bazı kupon siteleri de kupon kodu yayınlayarak extra indirim veriyorlar. mesela ben eİNDİRİMKUPONU - indirim kuponu sitesi sitesinin kuponlarını kullanarak neredeyse 50 TL civarında indirim kazandım. sizinde aklınızda olsun. bütün magazaların oldugu linki de ekliyorum, isinize yarayabilir. Mağazalar - eİNDİRİM KUPONU
ucuza alısveriş yapmak insanı gercekten çok mutlu ediyor. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?