Kizlsr yurt ivi kargodan kucuk bi paketim varmis ne geldi acaba:) nescafeler bol sutlu kopuklu yurt iciylemi gelmisti?
günaydın kızlar, dün apar topar iş yerinden çıktım, sayfada açık kalmış, bilmiyorum bu sabaha kadar online mı göründüm.pazar günü düğünümüz vardı,gelinimizin 23 yaşındaki kardeşini kazada kaybettik,2 yaşında çocuğu da vardıkötü bir gündü,ateş düştüğü yeri yaksada 2 yıl önceki acılarım tazelendi dün mübarek günde herkes için sağlık sıhhat diledim...sizlerin de dünki tüm duaları kabul olsun arkadaşlar.
günaydın kızlar, dün apar topar iş yerinden çıktım, sayfada açık kalmış, bilmiyorum bu sabaha kadar online mı göründüm.pazar günü düğünümüz vardı,gelinimizin 23 yaşındaki kardeşini kazada kaybettik,2 yaşında çocuğu da vardıkötü bir gündü,ateş düştüğü yeri yaksada 2 yıl önceki acılarım tazelendi dün mübarek günde herkes için sağlık sıhhat diledim...sizlerin de dünki tüm duaları kabul olsun arkadaşlar.
Ay canım benim çok üzüldüm.Allah herkesi kazadan beladan her türlü kötülükten korusun inşallah.Evet ateş düştüğü yeri yakıyor,çok da gençmiş.Allah ailesine sabır versin.İnsan acıyı unutmuyor ama onunla yaşamaya alışıyor.Başınız sağolsun tekrar.Gerçekten çok üzüldümgünaydın kızlar, dün apar topar iş yerinden çıktım, sayfada açık kalmış, bilmiyorum bu sabaha kadar online mı göründüm.pazar günü düğünümüz vardı,gelinimizin 23 yaşındaki kardeşini kazada kaybettik,2 yaşında çocuğu da vardıkötü bir gündü,ateş düştüğü yeri yaksada 2 yıl önceki acılarım tazelendi dün mübarek günde herkes için sağlık sıhhat diledim...sizlerin de dünki tüm duaları kabul olsun arkadaşlar.
Kizlsr yurt ivi kargodan kucuk bi paketim varmis ne geldi acaba:) nescafeler bol sutlu kopuklu yurt iciylemi gelmisti?
bugün milupadan geldi kızlar ama nasıl geldi anlamadım yarışması varmıydı hatırlamıyorum süpriz oldu banaEki Görüntüle 714351
Kızlar tefalin sonuçlarını bulamadım sayfaarında siz nerden baktınız??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?