Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kizlsr yurt ivi kargodan kucuk bi paketim varmis ne geldi acaba:) nescafeler bol sutlu kopuklu yurt iciylemi gelmisti?

günaydın kızlar, dün apar topar iş yerinden çıktım, sayfada açık kalmış, bilmiyorum bu sabaha kadar online mı göründüm.pazar günü düğünümüz vardı,gelinimizin 23 yaşındaki kardeşini kazada kaybettik,2 yaşında çocuğu da vardı kötü bir gündü,ateş düştüğü yeri yaksada 2 yıl önceki acılarım tazelendi dün mübarek günde herkes için sağlık sıhhat diledim...sizlerin de dünki tüm duaları kabul olsun arkadaşlar.

Allah rahmet eylesin. Ailesine sabır versin, çok üzücü bir durum.

Başınız sağolsun canım

Ay canım benim çok üzüldüm.Allah herkesi kazadan beladan her türlü kötülükten korusun inşallah.Evet ateş düştüğü yeri yakıyor,çok da gençmiş.Allah ailesine sabır versin.İnsan acıyı unutmuyor ama onunla yaşamaya alışıyor.Başınız sağolsun tekrar.Gerçekten çok üzüldüm

Başınız sağolsun canım ya Allah sabır versin ölümün her türlüsü zor ama genç olunca daha da bir zor oluyor. Allah geride kalanlarına sabır versin

dadlugacı ducros geldi mng ile
başka kazananlarda vardı pazartesi günü hemen yollamışlar önceden 2 hafta bekliyoduk

bugün milupadan geldi kızlar ama nasıl geldi anlamadım yarışması varmıydı hatırlamıyorum süpriz oldu bana

canım başınız sagolsun rabbim sabırlar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…