- 11 Mart 2010
- 3.807
- 1.161
- 173
kitap kazananlar belli oldu! - hrriyet kltr sanat
kitap kazanan arkadaşlar burdan kazanmıs
Eki Görüntüle 714525
kızıma bi çekilişten tütü tsihirt kazanmıştık, o geldi..
kargoya 7 lira baydım.. madem hediye ediosun, onu da öde di mi ama :)
al benden de o kadar.. rahatlamak için dışarı çıktım heryer aynı herşey aynı şehir hep bildiğim yer daha çok bunaldım çözdüğüm bulmacayı tekrar çözmüşüm gibi hatta dedim başkaları napıyo ki sürekli aynı şehirde nası yaşıyolar sizi düşündüm sonra sadece yarışmaya mı katılıyolar diye ben çok bunalmışım sanırım.. 4 yaşında kardeşim var onunla yastık savaşı yaptık da azıcık kendime geldim tavsiye ederim istemeden de başlasanız enerji oluyo hele o kahkahalarKızlarrr ben depresyonu girdim galiba. Annem arıyo telefonla bile konuşmak gelmiyor içinden. Yarışmalarada katılmak gelmiyor adres yazmaya bile üşeniyorum. Ne oldu bana ya
al benden de o kadar.. rahatlamak için dışarı çıktım heryer aynı herşey aynı şehir hep bildiğim yer daha çok bunaldım çözdüğüm bulmacayı tekrar çözmüşüm gibi hatta dedim başkaları napıyo ki sürekli aynı şehirde nası yaşıyolar sizi düşündüm sonra sadece yarışmaya mı katılıyolar diye ben çok bunalmışım sanırım.. 4 yaşında kardeşim var onunla yastık savaşı yaptık da azıcık kendime geldim tavsiye ederim istemeden de başlasanız enerji oluyo hele o kahkahalarmümkün değil gülmeden devam etmek
Ufff sorma canım bu hafta öyle yoğun geçti ki işten gelir gelmez sızıyordum artık Eşim sağ olsun oğluşa baktı. 12 saat deliksiz uyumuşum. Dışarı çıksamda bunalıyorum Ankara'dan nefret ediyorum çünkü burda hiç arkadaşımda yokBi de bu yarışmalara katılınca kafam kazan gibi oldu resmen. Evde de sıkılıyorum işte de sıkılıyorum dışarıdada. Hattaaa yarışmalardan da acayip sıkıldım. Adres isteyenlere üşenmekten katılmıyorum fazla Ev , iş , oğluş acayip zor oluyo. Telefonla konuşmak için bile gücüm yok. Simalruzgara mesaj göndericem onu bile yazamadım. Şimdi yazayım... Başın sağ olsun canım kusur bakma geç oldu biraz
Kızlarrr ben depresyonu girdim galiba. Annem arıyo telefonla bile konuşmak gelmiyor içinden. Yarışmalarada katılmak gelmiyor adres yazmaya bile üşeniyorum. Ne oldu bana ya
al benden de o kadar.. rahatlamak için dışarı çıktım heryer aynı herşey aynı şehir hep bildiğim yer daha çok bunaldım çözdüğüm bulmacayı tekrar çözmüşüm gibi hatta dedim başkaları napıyo ki sürekli aynı şehirde nası yaşıyolar sizi düşündüm sonra sadece yarışmaya mı katılıyolar diye ben çok bunalmışım sanırım.. 4 yaşında kardeşim var onunla yastık savaşı yaptık da azıcık kendime geldim tavsiye ederim istemeden de başlasanız enerji oluyo hele o kahkahalarmümkün değil gülmeden devam etmek
Eki Görüntüle 714806 daha 1 saat önce ürünleriniz gönderilmeye başlandı yazmışlar..ve az önce geldi ...sağolsunlar
nutrigenin anneler günü yarışmasında her katılana hediye vardı o sanırımneyden kzndn cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?