Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

P&G Kipa Kampanyası
100 adet Braun EC2 Saç Maşası
Kampanya döneminde 25 TL ve katları tutarında P&G saç veya kadın bakım ürünü alın, verilecek karttaki şifreyi, ad, soyad ve adres bilgileriniz ile birlikte 6635 numaralı kısa mesaj servisine göndererek çekilişe katılın.

kızlarrr günaydın cumartesi günü hippten koli geldi daha öncede gelmişti ama gene göndermişler oğlum bisküvisini ve krekerini çok seviyorr

Başınız sağolsun canım ya Allah sabır versin ölümün her türlüsü zor ama genç olunca daha da bir zor oluyor. Allah geride kalanlarına sabır versin

canım başınız sagolsun rabbim sabırlar versin

teşekkürler kızlar, eksik olmayın....
duygu havalardan olsa gerek, geçen hafta ben de öyleydim, ankarayı ben de sevemedim bir türlü ama Allah'tan ben orda değilim. sen bir de izmirde yaşamışsın sevmemen çok normal

Aslında ankara çok güzeldir.Ben çok severim.Belki de ünv.orda okuduğum içindir. Bir sürü anım var orada.Şimdi bile giderim ben özlerim Ankarayı.Çok güzel bir şehir bir tek deniz eksik işte.Çok da iyi bilirim Ank.Belki siz bilmediğiniz için öyle geliyordur.Bi papazın bağına, bi eymir'e, bi çiftliğe giderdik.Bak, bana nostalji yaşattınız şimdi birden yine yaşlanmış gibi hissettim.Gideyim de yarışmalardan kazandığım kırışıklık kremlerimden süreyim bari.

öğrencilik orda geçtiyse güzeldir tabii:) ben ankarayı biliyorum dersem yalan olur, ama bir kaç kez gitmişliğim var, ablam orda oturuyordu bir ara. yaşlılıkta neymiş, daha minnak bebişin var senin, ne yapsın yaşlı anneyi:)

duyguturgay Ankaraya alışamadığın için sevmiosun galiba.. yoksa nefret edilecek bi şehir değildir ankara.. :) burda doğdum büyüdüm okudum evlendim,burda çocuklarımı yetiştiriyorum... bende evlendiğim de başka bi şehire gidecek olsam, alışmakta zortlanırım evet, ama çalışırım...nefret ediyorum diyerek bunu başaramazsın ki.. memleketim olduğu için, ankaradan böyle bahsetmen beni üzdü açıkcası...

https://www.facebook.com/DGNKTP

Ay sorma zaten sorsan en çok oğluş dertlidir benden.Bazen çok yaramazlık yapıyor diyorum oğlum bak senin anan yaşlı bel fıtığı var sırtı tutulur başı tutulur yapma diye.Bebişi geç yapmak hiç akıl karı değil her şey gençken valla.Bu yaşta çok zor oluyormuş bunu anladım.Akşam eşimle pert olmuş bir vaziyette birimiz bir kanepede birimiz bir kanepede gözler kaymış bir şekilde yatıyoruz.Çay içmeye bile mecalimiz kalmıyor.

chemcat biz gölbaşındayız... :) eymir mogan 5 dk uzaklıkta.. dediğin gibi sokakları denize çıkmasa da bende seviorum ankarayı :)
hangi ünv okudun burda..

Aynen canım hiç sevemedim nedense Ankara'yı. Deniz kokusunu özlüyorum İzmir'e gidince kendimi cennete girmiş gibi hissediyorum seviniyorum resmen. Burda hiç arkadaşım yok o yüzdende olabilir. Orda arkadaşlarıma kahve içmeye falan giderdim. Ankara'ya geldiğimden beri kahve içtiğim yok valla.

Son düzenleme:
Aslında illa arkadaş olmasına gerek yok güzelim ya!Al yanına bebişini in 7. caddeye.Otur bi cafede iç kahveni.Hayatta zevk aldığın şeyleri bırakma bence.Ankara nın insanı çok nezihtir.Tek başına da çok rahat gezebilirsin, oturup kahveni içebilirsin.Tunalı ya git,kuğulu parka, eminim oğluş da sever ördekler falan var.Hem değişiklik olur hem hava alırsın.Siz nerdesiniz bilmiyorum ama çok gezecek yer var Ankara'da.

bende eşimle yapabiliorum bunları malesef...
evleneli 5 yıl oldu, bu söyledikleri benim tek başıma yapmam mümkün değil malesef.. yanımda çocuklarım dahi olsa...
bu adam bi gün delirtecek beni ama ne zaman bilmiorum

insanın doğduğu yer değil doyduğu yerdir derler ya kesinlikle yalan
bende başka bi şehre gelin gittim.ama zerre miktar alışamadım.
herkez kendi memleketine özlem çekiyor işte.
Allah hepimize sabır versin canım

Benim eşim git dolaş gez diyo canım ama oğlum 7 aylık daha onunla otobüse dolmuşa binmek işkence resmen o yüzden gidemiyorum. Arabamız var ama ehliyetim yok. Seneye ehliyet alıcam nasipse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…