Kızlra bürotime ofis mobilyalarından kazanmışım e-mail gelmiş 8 gb usb bellek oy veren 50.kişi olmuşum sizde bakın e-maillerinize
hım sen kazandın ama değilmi canım tebrikler birde önerin neydi merak ettim bir daha katılayım bende kaçırmazsam:))
Yok canım bizden değil.Aradılar beni çoook şaşırdımmmmm. Bizde sadece kayınvalidem ve kayınpederim bulut başka yok
duygucum tebrikler..süper bir ögül kazanmışsın..
bende kazanacağımdan çok emindim..bir sürü fikir gönderdim ama olmamış..çok merak ettim senin fikrin neydi
Bende önce öyle sanmıştım :)İtiraf edeyim bende 5 tane sanmıştım
En sevdiğim çikolata bu, ama kazanamamışım. :)
Bende önce öyle sanmıştım :)
İnşallah bu hafta kazanırsın canım sende :)
İnşallah canım. :) Sütaştan kazanamayan varsa oynayabilirim yerinize, 13.000 küsür puan yapabiliyorum :)
kazananlar..yarısı alıntı..kalanında beğenilen tarafı yok..yuh düyorum ya..kim seçiyor bunlarıboşa kafa patlatmışız..
https://www.facebook.com/PinarSutleBuyuyorum/app_242177832574206
birkaç tanesi dışında hiçbirininin gerçekten beğenilcek yanı yok girince google den aynı sözler her yerde var ama özellikle pınar sütle ilgili olanları seçmeleri hiç hoş olmamış bir tanesi yazmış annemi özlerim pınar ballı süt içerim sözün bittiği yer
aynen bu hani işyerlerinde patrona yapılan yalakalık gibi bişey,hatta aynı şey..kim annesine sevgisini böyle anlatıyor acaba
bide anne beni pınar süte emanet ettinbizim bebeliğimizde kimin anası pınar süt alabiliyomuş acaba inek sütü sokaka sokak gezerken..hadi diyelim market sütü aldılar..sor bakıyım annene hatırlıyomu markasını bide o kadar düşündük taşındık yazık valla
sütaşlarınızı oynamaya başladım..merak etmeyin..
bu akşam itibariyle:
ozgmm 10.300 puan
Bns 10.500 puansınız canlarım..oynamaya devam edeceğim,yükselince haber veririm..
haydi inşallah bu hafta ikinizin de ismi listede olsun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?