- 11 Mart 2010
- 3.807
- 1.161
- 173
https://www.facebook.com/carrefoursaturkiye?sk=app_172431769543556&app_data duygucuğum tebrikler üç aynı soyad üçünde sizden galiba üç kat tebrikler ben katılmamışım buna,,,
https://twitter.com/rufad/status/337168081065500672 chemcat twitterden kazananlarda adın var canım yeni gördüm eğer görmediysen..kazanlara tebrikler..
bende kazandımşeytanın bacağını çok güzel bir ödülle kırdım :) en çok da kocişe yaradı kurtuldu bir yıllık temizlik ürünü parasından
duygucuğum tebrikler deterjanları kapmışsın:) Benim yine şansım kapandı iPhone kazanacağım herhalde.Onu bekliyorum.Tüm kazanan arkadaşları tebrik ediyorum.Hepiniz güle güle kullanın.Solodan da kazanamamışım ya.Zaten azıcık kişiye veriyorlar.
Tekgerceğim mesaj gönderdim canım sana?
Cabım benim geçmiş olsun bir çırpıda çıksın dişler inşallah.Benim oğlum da geç olsa da diş çıkarıyor.Ama pek memnun halinden başta biraz huysuzluk yaptı ama şimdi eline bir şeyler alıp dikkatli dikkatli ağzına sokup dişliyor daha sadece uçları çıkmış çok değişik geliyor herhalde ona. Dişine değince de gülmeye başlıyor.Çok kom,k bebekler her şey onlar için keşif gibi.Daha yürüyemedi ama.Rahatına düşkün benim ki.Pek sıkıya gelemiyor bana çekmiş.Kizlar giremiyorum. Kizim durmuyor. Dişcikariyorr. K.valide umreden gelio temizlik yapiomm...kocis evde gececi derkenn..ne sonuclara bakiorm nede yeni yarismalara..banada bakin duygu chemcat unutmayinnn..1çöp bile kazanamiom.kargo felan gelmioo hixccccc..sansim yok bnmde..kazananlarida tbr ediommmmmm
Sağollll canım benim. İphone çıkmaz bize yahu o kadar şans yok:) Bir sürü gelecek kargo var hiç biri yok ortada. Calve 3 tane , vernel , avon , snickers , basiscremebabyden pişik kremi :44: Başka var mı hiç bilmiyorum:44:
Cabım benim geçmiş olsun bir çırpıda çıksın dişler inşallah.Benim oğlum da geç olsa da diş çıkarıyor.Ama pek memnun halinden başta biraz huysuzluk yaptı ama şimdi eline bir şeyler alıp dikkatli dikkatli ağzına sokup dişliyor daha sadece uçları çıkmış çok değişik geliyor herhalde ona. Dişine değince de gülmeye başlıyor.Çok kom,k bebekler her şey onlar için keşif gibi.Daha yürüyemedi ama.Rahatına düşkün benim ki.Pek sıkıya gelemiyor bana çekmiş.Bakıyorum canım ben adını bildiklerime.Sana da bakarım.Şans meleklerini çağıralım da gelsinler.
Ay çıkar belki kız neden öyle diyorsun belli mi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?