Artık yüzsüzlüğün son noktası.Demek ki hiç okumadan rastgele seçmişler diyeceğim ama öyle de olamaz.Zaten herkese açık yazılanların paylaşıldığı yarışmalara hiç güvenmiyorum.Pınar da fiyasko oldu.inanmıorum ya.. pınarla büyüyorum uygulamasın da kazananlardan biri benim sözümle kazanmış..yuh..
noktasından virgülüne kadar benim sözümü yazmış...ben 5,6 tane yazmıştım... demek ki benim yazımı gördü yazdı...
Artık yüzsüzlüğün son noktası.Demek ki hiç okumadan rastgele seçmişler diyeceğim ama öyle de olamaz.Zaten herkese açık yazılanların paylaşıldığı yarışmalara hiç güvenmiyorum.Pınar da fiyasko oldu.
gnydn kzlar...tresor yarışmasına katılmışmıydınız? sonuçlşarın ne zaman açıklanacağı hakkında fikriniz var mı
Tebrikler canım pınardan kazanmışsın
tşkler cnm.. ama seçim falan çok adaletsiz olmuş.. aynı msjdan 2 tane de yazan var, ikisini de seçmişler.. benim msjımı kullananı seçmişler.. bol bol pınar sütü övenleri seçmişler.... mesajların yartıcılıkla falan alakası yok.. bende şans eseri kazanmışımdır büyük ihtimal..
benim ki de az önce geldi çok güzel paket hazırlamışlar dolu dolu çok hoşuma gitti :)Ülker mavi yeşil paketi geldi içinde 16 adet var 8 üründen 2 adet 2 adet koymuşlar kazanan arkadaşlar varsa MNG ile geliyor
kızlar pınar dan kazaznanların linkini verirmisiniz rica etsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?