Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Artık yüzsüzlüğün son noktası.Demek ki hiç okumadan rastgele seçmişler diyeceğim ama öyle de olamaz.Zaten herkese açık yazılanların paylaşıldığı yarışmalara hiç güvenmiyorum.Pınar da fiyasko oldu.

ve aynı mesajı 2 kişi yazmış, ikisi de seçilmiş.. mesaj da internetten alıntı...
nasıl bi seçim ben hiç anlamadım.. okumadılar mı hiç.. aynı msjtan 2 tane var..
benim sözümü kullanana da ulaşamadım faceden.. bu kadar da fırsatcılık olmaz

benim ayrılmaz ikilim geldi şimdi pek küçük ama olsun hiç yoktan iyidir

ünaydın Sevgili Ebeveynler! "HAFTANIN SORULARI" yarışmamız başlamıştır! Doğru yanıtlayan 5 annemiz Milupa Ürünleri'nden VE Prof. Dr. Ömer DEVECİOĞLU'nun "Annelere Öğütler" adlı kitabından oluşan bir set kazanacak. Yarışmaya katılmak için saat 09:00'da aşağıdaki linke tıklayın.
https://www.facebook.com/milupaannebebekkulubu/app_229468217135279

Tebrikler canım pınardan kazanmışsın

tşkler cnm.. ama seçim falan çok adaletsiz olmuş.. aynı msjdan 2 tane de yazan var, ikisini de seçmişler.. benim msjımı kullananı seçmişler.. bol bol pınar sütü övenleri seçmişler.... mesajların yartıcılıkla falan alakası yok.. bende şans eseri kazanmışımdır büyük ihtimal..

Aaa okuyamadım ben dün misafir var diye. Yağcılık yapmak lazımmış firmalara

Ülker mavi yeşil paketi geldi içinde 16 adet var 8 üründen 2 adet 2 adet koymuşlar kazanan arkadaşlar varsa MNG ile geliyor

Sana Bir Tarifim Var her hafta birbirinden güzel ödüller dağıtıyor! Mutfak robotlarından laptop'lara her hafta 20 ödül sahiplerini buluyor. SanaBirTarifimVar.com'a üye olun, yarışmalara katılın, her hafta birbirinden güzel ödüllerin sahibi siz olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…