avon lar hangi kargoyla geliyor..arkadaşıma gelmemiş hala ona göre arıycam..bide vernel gelicekti oda yok..duygu hangi kargoyla geldi?
kızlar bu yazdıklarınızdan hiç haberimiz olmadı.neden yarışma başladığında burda paylaşılmıyor.hep kazanıldıktan sonra kargom gelmedi mesajı okumaktan bıktım aylardır. bizde katılmak istşiyoruz..lütfen..
kızlar bu yazdıklarınızdan hiç haberimiz olmadı.neden yarışma başladığında burda paylaşılmıyor.hep kazanıldıktan sonra kargom gelmedi mesajı okumaktan bıktım aylardır. bizde katılmak istşiyoruz..lütfen..
şu çokokremin hiç bi yarışmasından kazanamıyorum ne biçim iş
licx
arkadaşım teşekkür ederim ben ve arkadaşım senin emeğinle sütaştan kazandık.ellerin dert görmesin...bol şanslar.
Canım sıkıldı kızlarrrrrrrrr
şu çokokremin hiç bi yarışmasından kazanamıyorum ne biçim iş
kızlar,lipton da bugün sorun mu var? lipton form plus ebru şallı videoyu tıklıyorum,bembeyaz çıkıyor..video görüntüsü yok..sizde de öyle mi?
https://www.facebook.com/LiptonTurkiye
Kızlar twitter yarışmalarını paylaşmıyorum burdan.Twitterdan takip ediliyor diye.Ama fikrinizi sormak istedim.Paylaşalım mı burdan da?Fazla karışıklık olmasın diye yazmıyorum.Ayırt etmesi güç oluyor diğer kampanyalardan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?