Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

aslında yazmak lazım ama dediğin gibi çok karışıyor..acaba ayrı başlıklar açabilirmiyiz bunun için..facebokk yarışmaları,twitter yarışmaları,yarışma sonuçları gibi ayırsak bu başlığı süper olur bence...boynada geri bakıp durmayız ama işte yönetime sormak lazım..izin çıksa hallederim hemen

Nasıl ayıracağız?Ayrılmayalım.Hep beraber olalım.

Ne yazdığına bakmamışım.Bizi ayırıyorsun sandım.Fikrin çok güzelmiş.Olabilir aslında ama o zamanda paylaşmak zor olacak.Şimdi tek bir yere giriyoruz o zaman bütün konu başlıklarını takip etmek gerekecek.Zor olabilir o zaman.

Nasıl ayıracağız?Ayrılmayalım.Hep beraber olalım.

canım güldürdün beni yaa

ne ayrılması ayrılmıyoruz.. sadece düzen getirmek açısından..

mesala bu başlık ana başlık olacak..alt katagorileri işte,facebook yarışmaları,twitter yarışmaları,numuneler,yarışma sonuçları v.s. gibi ayırıp..ne arıyosak oraya gidebiliriz..böylece hem burda görüntü fazlalığından hemde geri sayfa aramaktan kurtuluruz diye düşünüyorum...

herkes memnunsa sorun yok tabi burdan devam o zaman

Eğer ana başlık altına alınacaksa olabilir.Ben uyarım siz karar verirseniz.Diğer arkadaşlar ne derlerse?

Twitter hesabımız üzerinden yarın 14:00’da yapılacak yarışmamızda, soracağımız film karesinin hangi filme ait olduğunu #haftanınfilmi hashtag'ini kullanarak mention yoluyla doğru cevaplayan 1. 10. 20. 30. 40. 50. kişiden biri sen ol, film keyfine eşlik edecek, lezzetli atıştırmalıklarla dolu hediye sepetini kazanma şansını yakala! http://......./yarışmakoşulları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…