Hayat su için kamera açılması gerekiyormuş.Açtım, kollarını sallayıp koşuyorsun.Başta sallamak yeterli oluyor.Ay bir yandan çekirdek çitliyorum bir yandan kolları sallıyorum.Sağlıklı bir koşu ile hiç alakası olmayan bir görüntü.Bacaklar bağdaş olmuş, güya koşuyorum. Çok güldüm kendime.Neyse hayat su için kod geldi telefona.Gider alırım inşallah verirler.Acaba küçük şişe mi?İnşallah büyüktür o kadar kol salladım yoruldum ayol.
Hayat su için kamera açılması gerekiyormuş.Açtım, kollarını sallayıp koşuyorsun.Başta sallamak yeterli oluyor.Ay bir yandan çekirdek çitliyorum bir yandan kolları sallıyorum.Sağlıklı bir koşu ile hiç alakası olmayan bir görüntü.Bacaklar bağdaş olmuş, güya koşuyorum. Çok güldüm kendime.Neyse hayat su için kod geldi telefona.Gider alırım inşallah verirler.Acaba küçük şişe mi?İnşallah büyüktür o kadar kol salladım yoruldum ayol.
750 ml spor kapaklı
maggiden 2 adet tavuk baharatı geldi bekleyen varsa ....
banada bugün maggiden 2 tane geldi izmir sürat kargo bekleyen arkadaşlar içinooooo süper haber bu,o kadar çok kişi bekliyoruz ki,demek dağıtım başladı...bugünlerde gelir..afiyetle yiyin canım..
Ama arkadaşının alışveriş yapması gerekmiyormu? yoksa sahte hesaplar açarızkızlar day buday de arkadaş davetine 20 lira veriyo ya onun bi alt limiti var mı
maggiden 2 adet tavuk baharatı geldi bekleyen varsa ....
banada bugün maggiden 2 tane geldi izmir sürat kargo bekleyen arkadaşlar için
sürat kargo getirdicanım,sormayı unutmuşum..hangi kargo ile geldi acaba?
arkadaşlar,
bu aralar bildiğiniz kitap çekilişleri var mı? paylaşırsanız çok sevinirim.
bende omo nisanda kazandım ev taşıyacağım gönderseler artık gelmedi halaiyi akşamlar kızlar nisan omosunu ve caffe latte kazanmıştım gelen varmı bekliyorum tatile gitmeden gelse iyi olacak gelirse yazarsanız sevinirim..bol şanslar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?