Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kızlar özel mesaj olarak 4 tane coca cola kodu gönderene Bİ FİNCAN daveti yolluyacağım 4 tane kodu gönderince yanında e-posta adresinizi gönderirseniz gerçekten hemen yolluyacağım

Son düzenleme:
Merhaba kızlar.Konuyla ilgisi yok ama bikini ihtiyacınız varsa daybuyday'e bir bakın derim.Dahliaa bikiniler çok indirimli.10 tl ya bile bikini var.Üstelik kargoda yokmuş.Hediye çekiniz falan varsa almak istersiniz belki dedim.

daybuyday | Miss Dahliaa

Hayat su için kamera açılması gerekiyormuş.Açtım, kollarını sallayıp koşuyorsun.Başta sallamak yeterli oluyor.Ay bir yandan çekirdek çitliyorum bir yandan kolları sallıyorum.Sağlıklı bir koşu ile hiç alakası olmayan bir görüntü.Bacaklar bağdaş olmuş, güya koşuyorum. Çok güldüm kendime.Neyse hayat su için kod geldi telefona.Gider alırım inşallah verirler.Acaba küçük şişe mi?İnşallah büyüktür o kadar kol salladım yoruldum ayol.

AY ÖLDÜM GÜLMEKTEN:))) ben de korktum yaaa,kamera filan açılacak ya...hani gözetleyen filan olur mu diye :)))))))))))))))))

750 ml spor kapaklı

750 ml spor kapaklı

kızlar,sizden özendim..ben de açtım kamerayı..eşimi de aldım yanıma..koştum,suları kaptım..esasında çok zevkli oyun,bahaneyle hareket ettim :))

kayıt aldı hemen,cebime anında mesaj geldi: spor boyu su kazandınız diye,bir de şifre geldi..alırken şifreyi söylicekmişiz ve money kart gösterilecekmiş...teşekkürler:))) eşimin hesabından da girip koşacağım şimdi.

iyi akşamlar kızlar nisan omosunu ve caffe latte kazanmıştım gelen varmı bekliyorum tatile gitmeden gelse iyi olacak gelirse yazarsanız sevinirim..bol şanslar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…