Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

slm kızlar bende bugün şu twitter da ki herkes bir şeyden bahsedior uygulamasını ilk kez kullanayım dedim..

arkadaş yazdımda yazdım sonra bir de baktım ki takipçilerim bir bir azalmaya başladı

hakkaten çok terbiyesiz mesajlar oldu :26: :26:

buda benim sos tabağım yeni geldi

çokta güzelmiş gerçekten..bende msj attım..hatta bir çok kişi atmış..henüz bir açıklama yok

buda benim sos tabağım yeni geldi

Eki Görüntüle 725349

çokta güzelmiş gerçekten..bende msj attım..hatta bir çok kişi atmış..henüz bir açıklama yok

hay allah yaaa..birçok arkadaşın böyle gelmiş...çok üzüldüm..bence calvenin baştan savması..özenerek neden kargo yapmıyorlar anlamıyorum!!!!inşallah yenilerini yollarlar..yazık yaa..

Aslında çok sinirliyim bu gezi parkı yüzünden.En gıcık olduğum şey doğaya zarar verilmesi.Çocukluğumdan beri deliririm böyle şeylere.Yine delirdim.İyi ki İstanbu'da değilim.Yoksa akşam karakoldan alırdı beni kesin kocam.

kızlar biraz önce aradaılar çok sürpriz oldu katıldığımı bile unutmuştum magiden gönderdğim çorba tarifi seçilmiş çarşamba istanbula davet ediyorlar sahrap soysalla yapacakmışım sonra da 100 liralık teknosa çekimi vereceklermiş. biletleri bile gönderdiler gidiş dönüş.istanbul kadıköy nasıl bi yer kolay bulunur mu kaybolmıyayım oralarda bursadan geleceğim kızımla.koşuyolu diyo?

canım bende ilk hafta kazandım daha önce 2 kez gittim eks ye ama arabayla gittim o yüzden hangi ulaşım aracı geçiyor bilemiyorum eks nin önünde koşuyolu parkı var eks yi aradım şimdi kadıköy rıhtımda koşuyolu minübüsleri varmış onlara binip starbucks ın önünde inip aşağıya yürünecekmiş eks nin internet adresi EKS | İletişim buradan bilgilere ulaşabilirsin eks de görüşmek üzere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…