Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

AY ÖLDÜM GÜLMEKTEN:))) ben de korktum yaaa,kamera filan açılacak ya...hani gözetleyen filan olur mu diye :)))))))))))))))))

Ay yok ayol napsınlar bizi gözetleyip.Zaten gözetleseler hemen geri kapatırlar.Saçlar didilmiş,elde çekirdek tabağı,kucağında pc bağdaş kurmuş,kol sallayan bir kadını gözetleyen varsa gözetleyebilir yani beni.

750 ml spor kapaklı

Sağol canım yoksa ben gider tüm hayat suları kasaya taşıyıp tek tek denetirdim kasiyere.Zaten beni tanıyorlar migrosta.Derler yine geldi bu kadın.Habire bişeyleri bedava alıyorum sorup duruyorlar bu hafta ne vardı tıkla kazanda diye.

çokokrem golden 3.hafta kazanmışım görmemiştim sürpriz oldu kargo ve nerden kazandığımı hatırlayamadığım neskafe ayrılmaz ikili geldi

Günaydın kızlar. Ablam polisandan 100 tl lik hediye çeki kazanmıştı. Bana verdi gittim dün sevilden lancome fondöten aldım kendime. Ne güzel oluyormuş para vermeden birşey almak Açıklanan hiç birşey de yokum bende. En son 1 yıllık deterjan kazandım şansım durdu yine.Basiscrembabyden pişik kremi gelmedi hala.:44: Maggiler de gelmedi hala. Calveler zaten ortada yok

Shiseido - Annemin Kokusu - Yarışmasından parfüm kazanmışım haberim yoktu. gulsefa isimli birisi twitter dan mesaj göndermiş kazanmışsınız diye...kim olduğunu bilmiyorum aranızdan biriyse çok teşekkür ederim. Sınavlar yüzünden pek takip edemiyorum Pek şanslı olduğum da söylenemez şaşırdım çok ta sevindim. Herkese bol şans diliyorum

Kızlar 4 adet coca cola kodunu (kutu kolaların halkasından çıkan kod) özel mesaj olarak gönderen herkese bi fincan daveti yolluyacağım isterseniz kodları yollarken yanında e-posta adresinizi yazarsanız hemen yollarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…