Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

neler yapılıyo acaba kızım6 yaşında sıkılır mı kaç saat sürüyo,siz ne yaptınız beraber yemek mi yapılıyo biraz çok sordum ama.:26:siz istanbuldasınız herhalde dimi.etkinlik her hafta mı oluyo anlamadım yoksa kazananların hepsi ogün mü geliyo.görüşürüz inş

süs böceğinde birinci olmuşum kızlar.. kızıma tütü takımı ve şapka kazandım.. kız annesi olmak nasıl bi şey, duygularınızı yazın demişlerdi bende; topuklu ayakkabılarımı giyip yürüme çabasını gülümseyerek izlemek, bir gün onun da anne olacağını hayal ederek dünyanın en güzel duygusunu yaşabileceği için şükretmektir kız annesi olmak yazmıştım paylaşan arkadaşa tşk ederimm :)

Son düzenleme:

benim bildiğim tüm kazananlar orada olacak ve herkes kendi kazanan tarifini yapacak eks de ortam güzel benim kızım sıkılmamıştı tabi bu kızına da bağlı saat 12.00 17.00 arası olacakmış

bende aynı sorunu yaşadım ne yazıkki dolduramadım kazananlarda da adım yok tabiki

şimdi biraz daha kurcaladım internet exp.denedim tekrar video yükledikten sonra email adresine onay gelsin kısmının üzerindeki adresinizi girin bilgisinin olduğu alana tıkladım oldu sende öyle deneyebilirsin

rica ederim ne demek

tebrikler bende şimdi maili gördüm 2. olmuşum. ne yazdığımı hatırlamıyorum bile :)

arkadaşlar... chrome den girip facebookta sorun yaşayan var mı? giremiyorum ben

evet tatlm iki tane geliyor.yanlız kulaklık ve hoporlör ihtiyacınız varsa almanızı tavsiye ederim çok güzel

benim puanım çok ama kulaklıgı sepete atıyorum şu yazı çıkıyort içecek festivaline katılın diyor ne demek bu hiç bir şey alamıyorum o kadar pu anla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…