Ya Aldoraya katılamıyorum.Neden çünkü burda Aldora yok çok komik.Aman napiyim biz de birbirimize yaslanırız kocişimle.Göbüşten daha güzel yastık mı var di mi?
Sağol canım yine ailece yokuz. Bu arada bu çokokremin formu bir kez dolduruluyor değil mi? Ben tekrar doldurmaya çalıştığımda bir kez form doldurabilirsiniz diye uyarı çıkıyor?
cnm ben formu güremedim link verirmisin
vichy kazananlar yokum yine kapandı şansım
https://www.facebook.com/VichyTurkiye/app_500064696723088
kırmızı kasa stokları yenileniyomu arkadaşlar top ve kulaklık alıcaktım kalmamış..kuzenim senin için biriktirdim dedi almaya gittim 7,8 tane vardır diye tamm 117tane biriktirmiş..bende bütün kuzenlere top vekendime bilgisayar kılıfı alıcam yeterse
tatlım şişe olanlarda ve kutu kola olanlarda varrr
kızlar,
babalar günü için baba çocuk fotosu isteyen ama jüri tarafından seçilecek,beğenili olmayacak yarışmalar başladı mı?
kırmızı kasa stokları yenileniyomu arkadaşlar top ve kulaklık alıcaktım kalmamış..kuzenim senin için biriktirdim dedi almaya gittim 7,8 tane vardır diye tamm 117tane biriktirmiş..bende bütün kuzenlere top vekendime bilgisayar kılıfı alıcam yeterse
benim bildiğim yok.. keskinoğlundan umutluydum ama o da beğenili yapmış
tatlım içeçek kampanyasından bi kere yaralanabiliyosun ama başka hesaplar acman ve telefon girmen gerekiyor bilgin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?