Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ben 11000 puanla kazandım kızlar.. sonradan çok oynadım ama bi daha o puanı yapamadım.. sürekli yapabilseydim oynardım inanın.. buradan 2 arkadaş oynuodu galiba.. eşimden yapıorum bende ama bu kadar yüksek puan alamadım bi daha

Ben 7000 yaptım kazanamadım kazananlar 9000-10000 lerle kazanıyor

Bazı arkadaşlar 7500 ile kazandıklarını söylüyor geçen hafta ama sanmıyorum bana bir arkadaş oynadı 12000 küsür yaptı öyle kazandık bende arada annemden denedim 10000 üstünü gördüm bi kere ama olmadı

kızlar isteyen olursa sütaşı oynarım...ben kendim,eşimin ve arkadaşımın hesabından 13000 puanla kazandım ilk hafta..isteyen mesaj atsın

gliss geldi büyük boy yollamışlarhelal olsun firmaya annemin komşuya da kazanmıştım haberi yok gelince şaşıracak.annemi de katmıştım ama annecime çıkmamıştı.oysa aynı tarihte yapmıştım

İnşallah şampuandır. Bugün şampuan alacaktım iyi oluyo bu yarışmalar yahu:) Ben anneme ve kendime kazanmıştım glissten hangi adresi verdim hatırlamıyorum ama

İnşallah şampuandır. Bugün şampuan alacaktım iyi oluyo bu yarışmalar yahu:) Ben anneme ve kendime kazanmıştım glissten hangi adresi verdim hatırlamıyorum ama

evet canım iyi oluyor yarışmalar benimde şampuanım bitmişti geçenlerde almıştım.yine bu tarz yarışmalar olsa da katılsak,erkek kardeşime de çıkmış.sevdiklerimi mutlu etmek hoşuma gidiyor

burada önemli olan yakaladığın ayran damlası.ama benim yaptığım 9450 puan.sizinkisi 18000 olmasın.çok hızlı olduysanız yapabilirsiniz sanırım.

Son düzenleme:
kocaeli deyim calvelerim hala gelmedi o da yurt içiydi dimi? vernelden kazanmıştım o da gelmedi offffffffff
yumuşatıcı bitti gelir diye almıyorum geleceği yok..

bende bilmiyorum ki kaç puanla kazanılıyoryokmu gönüllü oynayacak

bide oyun oynarken damlalar arasında boşluklar varya oraya gelince boşluk tuşuna basarsan puanların düşüyor.ona dikkat edersen bide damlalar arka arkaya sıralandığı zaman boşluk tuşuna durmadan basarsan puanların yükselecek...benim 3 yaşında kızım yoynuyor 4000-5000 yapıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…