Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

aynı fiziki adresten farklı isimler olmak kaydıyla en fazla 5 kişi kabul ediyor aklında bulunsun

Vıchy kazananlarında vesile macitle soyadı eraydınla bíten varmı?telefondan bakamıyorum((

sütaştan eşimden 1800 yaptım 126 ayranı bardaga doldurdum 22 damla ayranı kaçırdım.Umarım kazananlardan olurum

Günaydın kızlarrrrr. Vichyi çok istiyordum yokum maalesef. Sürekli kazanan kampanyacıların isminide göremedim ilk kez Cafe crownda da 55 çekiliş hakkım vardı o çıkmış sadece. Kaleye bigün katıldım. Bugün açıklanacak sanırım katılan varsa takip edebilirsiniz. Niveada uygulamaya ilk girdiğinizde altta resimler çıkıyor onlardan birini seçerseniz form çıkıyor ama testi çözmeye başlayınca form falan çıkmıyor.

günaydınlar vıchy bende istemiştim cıkmamış anacıma da çıkmamış,sütaşa sardım bu ara şimdi de erkek kardeşimden oynadım 21 damla ayran kaçmış 127 damla ayranı doldurmuşum 1000 puan verdi,eşimden 126 ayranı bardaga doldurdum 22 damla ayranı kaçırdım 1800 puan verdi,puanlarda tutarsızlık var.

bu niveaya nasıl katılcaz anlayamadım test bitti ama form felan çıkmadı :44:

sütaş taktı banaşimdide 500 puan verdi 127 damla ayranı doldurdum 21 damla ayranı kaçırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…