Danino'nun annelere özel paylaşım platformu ANNELER PAYLAŞIYOR KAZANIYOR üyelere kapılarını açtı. Siteye üye olup belirlenen aktiviteleri yaparak puan kazanabilir ve biriktirdiğiniz puanlarla hediye kataloğundan dilediğiniz hediyeyi seçebilirsiniz
everydayme nin braun epilasyon hediyeli yarışmasından mail gelmişti tebrikler braunla tanıştınız diye baktım yorumumuda yayınlamışlar sitede kampanya bitti hala epilasyon aleti gelmedi bana bilgisi olan varmı acaba:44:
Herkese iyi haftasonları..
Kızlar Palette nin Renkli Sorular uygulamasından hediye çeki kazanmıştım ama hala kod fian gelmedi bana aranızda kazanıpta hediyesi eline ulaşan var mı ?
Facebooktan mesaj attım 2 defa cevapladılar bu hafta açıklanacak vee telefonunza sms le kod gelecek dediler ama 2 hafta geçti ses seda yok !!
Dün yine mesaj attım ama cevap gelmedi gelsin istiyorum ya Markafoni 50 tl çok lazımmmm =))
Bi fincan davetiyesi gönderebilecek olan varmı
benim süs böceğinden kazandığım tütü geldi. taç ve tüğtü etek var badi yok..
kampanyada 2. ye tütü takım ve taç yazıyo. bende mesaj yazdım.. 2. ye badi yokmuş. öyle yazmışlar.. bende yazdım kampanyanızda öyle yazıyordu ama neyse önemli değil..
arkadaşlar helen harpersın kampanyası hakkında bilgisi olan varmı? ben aldım fakat nereye nasıl başvurulacak bir bilgi yok...
benim bildiğim kadarıyla o genel bi mesaj katılan herkese gidiyor yani kazanmamışsın canım ama yine de yanlış bilgilendirmek istemem :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?