Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

istanbulda oturan arkıdeşlerrrface sayfasından üye oldum 5 video paylaştım 60 puanım oldu star park avm lerde olan 3 jeton veriyo..bizi burda var ama torium,arenepark,armonipark avmlerde geçerliymiş 15 tane kalmış alın hemen..

Babalar Günü için en güzel mesajı yazan 10 kişiden biri ol Tadım Pizza'dan çift kişilik menü kazan! Katılmak için hemen tıkla http://goo.gl/Xg6xH

everydayme nin braun epilasyon hediyeli yarışmasından mail gelmişti tebrikler braunla tanıştınız diye baktım yorumumuda yayınlamışlar sitede kampanya bitti hala epilasyon aleti gelmedi bana bilgisi olan varmı acaba:44:

benim bildiğim kadarıyla o genel bi mesaj katılan herkese gidiyor yani kazanmamışsın canım ama yine de yanlış bilgilendirmek istemem :18:

Başka kazanan yok mu hya =(

benim süs böceğinden kazandığım tütü geldi. taç ve tüğtü etek var badi yok..
kampanyada 2. ye tütü takım ve taç yazıyo. bende mesaj yazdım.. 2. ye badi yokmuş. öyle yazmışlar.. bende yazdım kampanyanızda öyle yazıyordu ama neyse önemli değil..

ah cnm sorma.. bana da şapka gelmemiş.. msj attım cvp gelmedi.. buldum bayanın cep numarasını aradım.. hediyelerimiz geldi tşk ederim ama şapkamız yok.. acaba kargoyla ilgili bi sıkıntı mı oldu.. çünkü birinciye şapka da yazıodu dedi.. kem küm etti... yok kargoyla ilgili bi sıkıntı değil, şapkalarımız şu an bi kampanyada.. ne alakaysa :26: bu hafta içi gönderilecek falan dedi.. hiç sanmıorum ama..

kırmızı kasadan mc donals almıştım iyikide top falan almamışım bedava yemek ne güzelmiş8.25 lik menü 6 kapakla 33 liralık yedik:,,alırkende hiç sorun çıkmıyo taktir ettim doğrusu..

günaydınlar bol hediyeli günler,anneler gününden elim boş dönmüştüm inşallah babalar gününden elim boş dönmez de babacıgıma hediye kazanırımkliksanın yarışmadan kazanmayı cok istiyorum,inşallah kazananlardan biri olmak nasip olur

benim bildiğim kadarıyla o genel bi mesaj katılan herkese gidiyor yani kazanmamışsın canım ama yine de yanlış bilgilendirmek istemem :18:

bende öyle zannettimde msj geldiğii gün buraya grmiştim sadece 1 kullanıcıya öyle msj gelmiş başka kimseye gelmemişti ondan heveslenmiştim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…