Eki Görüntüle 729927 insanın para vermeden alışveriş yapması ne güzel bişeymişhepinize bol çekli günler arkadaşlar...
Kızlar benim faceimin şekli deişmiş bir acayip olmuş.Sizinki de öyle mi?Eskisi gibi değil.
Tabletten girince ayn7 haliyle duruyor cnm...guxel olmusmu en sonki halini begenmiyom deisse dedydim..ohhhhh
kızlar hayat su dan cebime gelen mesaqjla suyumu almaya gittim tabi sinir oldum geldim. öyle bir uygulamadan haberleri yokmuş.müşteri, hizmetlerini de aradılar onların da bilgisi yokmuş .kısacası gittiğimle kaldım yapacakları birşeyleri yok muş alanlar nasıl aldı acaba
İklimsa nın klima oyununda ortada gri renkli yuvarlaklar var oraya tıklayıp klima resmine basıyorsun klima dikiyorsun aşağıda şimşek resmine basıp dalga gönder diyorsun bulutlar geliyor klimalar onları vuruyor düşen paraları tıklayıp alıyorsun para topladıkça daha çok klima alabiliyorsun.Ben bilgisayar oyunu hastası olduğum için kolay geldi bana.Özellikle strateji oyunu oynayanlar kolayca oynar ama benim pc yavaş bu tarz süreli oyunlarda ben tıklasam da algılaması yavaş olduğu için kazanamıyorum.Bölümler ilerledikçe klima modelleri de gelişiyor bulut sayısı da.Yani ilerledikçe daha değişik klimalardan seçip kurman gerekiyor.Umarım anlatabilmişimdir.
yuppi nasıl becerdim bilmemde atlıo :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?