Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kızlar benim faceimin şekli deişmiş bir acayip olmuş.Sizinki de öyle mi?Eskisi gibi değil.

kızlar hayat su dan cebime gelen mesaqjla suyumu almaya gittim tabi sinir oldum geldim. öyle bir uygulamadan haberleri yokmuş.müşteri, hizmetlerini de aradılar onların da bilgisi yokmuş .kısacası gittiğimle kaldım yapacakları birşeyleri yok muş alanlar nasıl aldı acaba

Allah Allah ben de hiç sorun çıkmadı.Kasada 6dan şifre gireceksiniz dedim şifreyi girdiler aldım ben.Ordakilerin haberi yoktur kesin.Müşteri hizmetlerinden sor istersen bir de.

Canım saol ben onu anladımda bir turlu 2 ci bölume geçmio surekli aynı oyun oynuom bende geçer umidiyle

Herkese iyi haftasonları..
Kızlar Palette nin Renkli Sorular uygulamasından hediye çeki kazanmıştım ama hala kod fian gelmedi bana aranızda kazanıpta hediyesi eline ulaşan var mı ?
Facebooktan mesaj attım 2 defa cevapladılar bu hafta açıklanacak vee telefonunza sms le kod gelecek dediler ama 2 hafta geçti ses seda yok !!
Dün yine mesaj attım ama cevap gelmedi gelsin istiyorum ya Markafoni 50 tl çok lazımmmm =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…