Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

tamam canım,bana da yazan dönen olursa seni haberdar ederim:))

Hayır tatlım bana 4 paket geldi yani 4 kere yazdım o yüzden 4 paket yolladılar ayrı ayrı kargo poşetlerinde keşke sizde fazla fazla yazsaydınız

tşk ederim cnm.. pınar süt anneme sevgimi örüyorum uygulamasından kazanmıştım.. normalde kargo ücreti 6 buçuk lira gibi bişey.. ama bu alışverişde bir lira ödedim kargo ücreti olarak.. bilmiorum belki 100 lirayı geçtiği içindir..

Hayır tatlım bana 4 paket geldi yani 4 kere yazdım o yüzden 4 paket yolladılar ayrı ayrı kargo poşetlerinde keşke sizde fazla fazla yazsaydınız

bu ağda bantları yarışmaylamı geliyor numune mi istemiştik hatırlıyorum sanki öyle bişi ama herkese mi yolluyorlar acaba

esas benim sorum saçma oldu ama ne yapayım ben hiç kullanmadım ki soğuk ağda:)))) tamam aynen yazdığın gibi anlamışım:)))) eşime gösterdim,inşallah benim adıma istemedin dedi..aaaa tüh bak keşke isteseymişim dedim :))) rezil ediyorsun beni rezil diyor :))))

[SUP][/SUP]kızlar şu omoda nasıl fazla puan kazanabilkirim puanım 362 de kaç puan olması gerekiyor?

Evdeyken kargo gelmez. Tatile cikarim kargocular siraya girer offf. Kizlar gliss ve fem yurticiylemi geliyor? Bugun aradim ama adima kargo yok. Hangi kargo getirdi sizlere. Ona gore arayip komsuma birakmasini istiycem.

Evdeyken kargo gelmez. Tatile cikarim kargocular siraya girer offf. Kizlar gliss ve fem yurticiylemi geliyor? Bugun aradim ama adima kargo yok. Hangi kargo getirdi sizlere. Ona gore arayip komsuma birakmasini istiycem.
ikiside yurtiçi kargoyla geliyor..iyi tatiller..

kızlar mrb aada sizi takip ediyorum paylaşımlaınız için teşekkürle bende sütaştan kazandım sayenizde yoksa bilmezdim böyle yaışma felan:) bide nivea nın stress potect yarışmasında sizler foum doldurmuşsunuz ben sadece kendiligindn açılan bi video bide aşagıda göünn iki video görüyoum hepsinede tıkladım hatta testide bitirdim ama form göünmedi ya sizler nasıl yaptınız? rica etsem söylermisiniz?

İklimsa nın klima oyununda ortada gri renkli yuvarlaklar var oraya tıklayıp klima resmine basıyorsun klima dikiyorsun aşağıda şimşek resmine basıp dalga gönder diyorsun bulutlar geliyor klimalar onları vuruyor düşen paraları tıklayıp alıyorsun para topladıkça daha çok klima alabiliyorsun.Ben bilgisayar oyunu hastası olduğum için kolay geldi bana.Özellikle strateji oyunu oynayanlar kolayca oynar ama benim pc yavaş bu tarz süreli oyunlarda ben tıklasam da algılaması yavaş olduğu için kazanamıyorum.Bölümler ilerledikçe klima modelleri de gelişiyor bulut sayısı da.Yani ilerledikçe daha değişik klimalardan seçip kurman gerekiyor.Umarım anlatabilmişimdir.

Haftalık hediyeli kampanyamız bugün saat 16:30'da Şirin Kalem twitter hesabımızdan geliyor.

►www.twitter.com/sirinkalem gnydın... dışarı cıvıl cıvıl ben evdeyim.. benim kocam nie bu kadar odun

.................................................

Eklentiler

• $IMG_20130608_134334.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…