bendim canım o resim çektim faceden gönderdim hem maviyeşilin sayfasına hemde ülkere ayrıca ülker müşteri hizmetlerinede yazdım geri dönen olmadı yazarlarsa yada olursa süpriz bir şekilde tekrar yollarsa yazarım burdan..
kızlar,
ağda bantlarım benim de biraz önce geldi..gerçekten de çok güzel kokuyor..ben böyle birşeyi hiç kullanmadım,birşey soracağım..4 tane geldi demişsiniz..benim pakette 2 tane çıktı..yapışşkanlarından ayırınca mı 4 tane olacak?yani 2 parçası da kullanılıyor mu?
canım,güle güle kullan..nivea'dan mı kazanmıştın hediye çekini? bir de kargo ücreti ne kadar tutuyor? hediye çekli yarışmaları ben de çok seviyorum.anneler gününde gittigidiyordan 25 Tl çek kazanmıştım,mutfakta eksiklerim vardı,onları tamamladım.
Hayır tatlım bana 4 paket geldi yani 4 kere yazdımo yüzden 4 paket yolladılar ayrı ayrı kargo poşetlerinde keşke sizde fazla fazla yazsaydınız
https://www.facebook.com/pages/HER-ŞEY-Eviniz-İÇİN/164734303675947
sevimlikedim canım ayırınca 1 tane iki tane oluyor.Yani toplam 4 oluyor.Ay şimdi yazdığımı okudum ve matematik profesörüne sorsan burda ne yazıyor diye anlayamaz.
şu klima Oyununu anlayan varmı nasıl 2 ci bölume geçilio anlamadım ben
link verir misin cnm
ikiside yurtiçi kargoyla geliyor..iyi tatiller..Evdeyken kargo gelmez. Tatile cikarim kargocular siraya girer offf. Kizlar gliss ve fem yurticiylemi geliyor? Bugun aradim ama adima kargo yok. Hangi kargo getirdi sizlere. Ona gore arayip komsuma birakmasini istiycem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?