Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kızlar metal renkli kapaklardaki şifreleri de gönderin ben geçen bi tane gönderdim basket topu gönderdiler eve kazandığımdan da haberim yoktu güzel hediyeler de var

cnm fantanın kutu kolası mı lazım şifre için..nereye yazcaz şifreyi..

Son düzenleme:
Sevgili Annemiz,
Danino sürpriz hediyeleri ile yaza merhaba diyor!

"Anneler Paylaşıyor Kazanıyor" uygulamamıza 19.06.2013 tarihine kadar, Danino 6'lı paketlerinin üzerindeki kodu, aşağıdaki linklerden birine tıklayarak, sağ üst köşede bulunan kutucuğa giren ilk 500 kişiye Evoria'dan 10 TL Hediye Çeki veriyoruz.

arkadaşlar kadınlar gününde facebook da mahmure den hediye kazanıp hediyesi gelmeyen var mı ? yazdım gönderilecek diyor ama ses seda yok

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar
yarışmaların adreslerini iş yerimi veriyorum iş yerimde dolu dedikoducu kadın laf üretmişler çok parası var sürekli kargo geliyor diye canımı sıktılar

kızlar ya yeri değil biliyorum ama fikre ihtiyacım var kardeşim 5 yaşında anaokuluna gidiyor sene sonu gösterisi için gelinlik gerekiyor nereden bulabiliriz bi fikriniz var mı? çeşit çeşit sayfaya giriyosunuz sonuçta benden tecrübelisiniz burdaki gelinlikçilere bakmış beğenmemiş annem tütü yapanların sayfasında mı olur yoksa yurtdışı ürün getiren bi yerden mi baksam ya da bilindik bi mağaza var mıdır ki

iyi akşamlar kızlar
yarışmaların adreslerini iş yerimi veriyorum iş yerimde dolu dedikoducu kadın laf üretmişler çok parası var sürekli kargo geliyor diye canımı sıktılar

Öyle kıskanç tipleri hiç takma kafana Allah veriyor sizi alakadar etmez de geç

kostüm kiralayabileceğin yerler var oraya bakabilirsin cnm çevrende yoksa netten adres ve tellerine ulaşabilirsin

iyi akşamlar kızlar

Berenim canin niye sklyo ki sende iyice havalan iste bosver onlara daha cok dokunur senin onlari kaale almaman gülüp gecmen,
hatta birgun kendi kendine cicek yollat iyice kapak olsun hahaha

arkadaşlar markafoni indirimi olan varmı limitli falan çok lazım kullanmayacak varsa sevabına alabilirmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…