cnm fantanın kutu kolası mı lazım şifre için..nereye yazcaz şifreyi..
arkadaşlar kadınlar gününde facebook dan ............ dan hediye kazanıp hediyesi gelmeyen var mı ? yazdım gönderilecek diyor ama ses seda yok
arkadaşlar kadınlar gününde facebook da mahmure den hediye kazanıp hediyesi gelmeyen var mı ? yazdım gönderilecek diyor ama ses seda yok
iyi akşamlar kızlar
yarışmaların adreslerini iş yerimi veriyorum iş yerimde dolu dedikoducu kadın laf üretmişler çok parası var sürekli kargo geliyor diye canımı sıktılar
iyi akşamlar kızlar
yarışmaların adreslerini iş yerimi veriyorum iş yerimde dolu dedikoducu kadın laf üretmişler çok parası var sürekli kargo geliyor diye canımı sıktılar
anlamadım cnm neyden
arkadaşın tenceresi gelmedi sürekli aynı cevabı veriyolarlar
kızlar ya yeri değil biliyorum ama fikre ihtiyacım var kardeşim 5 yaşında anaokuluna gidiyor sene sonu gösterisi için gelinlik gerekiyor nereden bulabiliriz bi fikriniz var mı? çeşit çeşit sayfaya giriyosunuz sonuçta benden tecrübelisiniz burdaki gelinlikçilere bakmış beğenmemiş annem tütü yapanların sayfasında mı olur yoksa yurtdışı ürün getiren bi yerden mi baksam ya da bilindik bi mağaza var mıdır ki
sefam olsun deyip gülüp geçmek en iyisi
iyi akşamlar kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?