Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Berenim canin niye sklyo ki sende iyice havalan iste bosver onlara daha cok dokunur senin onlari kaale almaman gülüp gecmen,
hatta birgun kendi kendine cicek yollat iyice kapak olsun hahaha

ya enişten kaç kez yolladı çicek canım onada laf yaptılar işleri güçleri ben bu kadınların ya yeniyim ya ondan böyle yapıyorlar

kostüm kiralayabileceğin yerler var oraya bakabilirsin cnm çevrende yoksa netten adres ve tellerine ulaşabilirsin
burda ki gelinlikçiler de kiralıyor ama annem beğenmemiş onları sen bulursun dedi gaza getirdi bulamadım :) dedim demin böyle olmıycak yarın çarşıyı gezelim beraber inşallah buluruz bebek ve çocuk eşyaları satan yerleri gezicez bakalım sağol bu arada :)

aşkolsun yaa okadarda sordum kimse bişey yazmamış omo konusunda bişey oysaki kazanmayı çok istiyordum neyse canınız sağolsun..

ben size yazdım sitem edeceğinize keşke geçmiş sayfaları okusaydınız görürdünüz cevapları hatta benim dışımda bir arkadaş daha yorum yaptı mesajınıza..

iyi akşamlar kızlar
yarışmaların adreslerini iş yerimi veriyorum iş yerimde dolu dedikoducu kadın laf üretmişler çok parası var sürekli kargo geliyor diye canımı sıktılar

Ay ben olsam inadına kendi kendime boş kutu falan yollardım sırf merak etsinler diye.Çok gıcığım de mi?

aşkolsun yaa okadarda sordum kimse bişey yazmamış omo konusunda bişey oysaki kazanmayı çok istiyordum neyse canınız sağolsun..

Tatlım ben de iki kere cevap yazdım ama yine yazayım. Bir şey yapmana gerek yok sadece formu doldurman yeterli.

hanımlar son 1 gun herkesı beklerim :)

gitti gidiyor banada geldi kod acaba nasıl kullanacagım yardımcı olurmusunuz kodu yazacak biyer bulamadım

Kızlar bana kargo gelmiş evde olmayınca dönmüş yurtiçi kargonun ama kağıdında optimist yazıyor neyin nesi çözemedim gitti optimist diye gelen varsa bilgi versin kızlar şimdiden saolun

Canm bak bı arkadas lınk paylaşms cok hos hemde cok uygun
https://www.facebook.com/photo.php?...104.1073741844.144493862398312&type=1&theater

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…