Berenim canin niye sklyo ki sende iyice havalan iste bosver onlara daha cok dokunur senin onlari kaale almaman gülüp gecmen,
hatta birgun kendi kendine cicek yollat iyice kapak olsun hahaha
burda ki gelinlikçiler de kiralıyor ama annem beğenmemiş onları sen bulursun dedi gaza getirdi
kostüm kiralayabileceğin yerler var oraya bakabilirsin cnmçevrende yoksa netten adres ve tellerine ulaşabilirsin
ya enişten kaç kez yolladı çicek canım onada laf yaptılar işleri güçleri ben bu kadınların ya yeniyim ya ondan böyle yapıyorlar
arkadaşlar markafoni indirimi olan varmı limitli falan çok lazım kullanmayacak varsa sevabına alabilirmiyim
kızlar bir bilgisi olan yokmu acaba?
aşkolsun yaa okadarda sordum kimse bişey yazmamış omo konusunda bişey oysaki kazanmayı çok istiyordum neyse canınız sağolsun..
aşkolsun yaa okadarda sordum kimse bişey yazmamış omo konusunda bişey oysaki kazanmayı çok istiyordum neyse canınız sağolsun..
iyi akşamlar kızlar
yarışmaların adreslerini iş yerimi veriyorum iş yerimde dolu dedikoducu kadın laf üretmişler çok parası var sürekli kargo geliyor diye canımı sıktılar
hanımlar son 1 gun herkesı beklerim :)merhaba sevgili kadınlar kulubu :)
hediye 12li cupcake çekilişi yapıyorum tatlı fırın ekıbı olarak,belitrmek isterimki kişiye ozel tasarım yapılacaktır
Eki Görüntüle 729593
sevgili tatlı fırın takipçileri;
çekilişe katılabilmek için tatlı fırın facebook sayfasını begenmek ve bu iletiyi sayfanızda paylaşmanız gerekmektedir.tesekkürler...
Hediye 12'li cupcake seti kazanmak ister misiniz?
Tatlı fırın'dan hediye cupcakeler sahibini bekliyor!
Kişiye özel 12 adet cupcake seti kazanmak için yapmanız gerekenler ise çok basit:
1) tatlı fırın facebook sayfasını beğenmek:https://www.facebook.com/pages/tatlı-fırın/338103199622555?ref=hl
2) bu yazıyı facebook veya twitter hesabınızdan paylaşmak.
Not: çekiliş 14 hazıran 00:00'a kadar sürecektir. Kazanan ise adil olarak random.org ile belirlenecektir. Cupcakeler kazanana özel tasarım olacaktır. Iyi şanslar!
Kızlaaaar bu gitti gidiyor da kazanırsanız hemen mi mail geliyo..kazanan varsa nasıl kazandı bi yazsın yauu :)
uygulamaya girer girmez bildirim geliyo mail de geliyo ben girdiğim anda bildirim geldi kodunuzu mailinize gönderdik diye
canım peki aynı adresten birkaç kere başka başka kişilere hediye göndersek te oluyo mu?
kızlar ya yeri değil biliyorum ama fikre ihtiyacım var kardeşim 5 yaşında anaokuluna gidiyor sene sonu gösterisi için gelinlik gerekiyor nereden bulabiliriz bi fikriniz var mı? çeşit çeşit sayfaya giriyosunuz sonuçta benden tecrübelisiniz burdaki gelinlikçilere bakmış beğenmemiş annem tütü yapanların sayfasında mı olur yoksa yurtdışı ürün getiren bi yerden mi baksam ya da bilindik bi mağaza var mıdır ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?