kliksa kazananlar yine yokumgülay korkmaz kazanmışsın sanırım
ÇOK sağol canım adımı görünce yazdığın için.. öhümm öhümm benim adım belli zaten yazmanızda bir sakınca gördüğünüz yer olursa yazın lütfen...çok sevindim yauuuu
https://www.facebook.com/Kliksacom/app_531783820219620
mrb arkadaslar bende bu cekılıs kampanya olayla yenı yenı atılan,bedava dedımı dayanamayan bır gencim :) kendı facemden değilde kendı adıma yenı bır face acarak burda verdıgınız lınklerde epy bıryol almıs bulanmaktaydım....
manomı mıydı oyle bır sayfaydı ordan saat kazandım adres bılgımı o sayfaya mesaj olarak bıldırdım sütaştan kazandım adres falan oynarken gırıyodum zaten
dıyecegım şu kı bende cakma bır face oldugu anlasılmasın dıye sureklı bu kampanyayla ugrasnları ekledım durdum 3 gunde 200 arkadasım oldu :)
hersey cok guzel ve eğlencelıydı ta kiii hesabınız kısa bır surelıgıne dondurulmustur yazısını gırene kadar,önume 1 resım 4 isim cıkıyor bu kım ismi ne dıye bana face soru soruyor fakat ben kım oldugunu bılmıyorum kı kampanyacı ve benım gıbı bedavacı oldugunu bılıyorum,hesabımı açmam için ne yapmam gerekıyo bılgısı olan varsa lutfen bana bılgı versın belkıde katıldıgım yarısmalrdan kazandıgım oldu daha ve benım haberım yok cok uzucu bır durum boyle bısye basına gelen oldumu acepppp
KESTANE KEBAP ACELE CEVAPPP
mrb arkadaslar bende bu cekılıs kampanya olayla yenı yenı atılan,bedava dedımı dayanamayan bır gencim :) kendı facemden değilde kendı adıma yenı bır face acarak burda verdıgınız lınklerde epy bıryol almıs bulanmaktaydım....
manomı mıydı oyle bır sayfaydı ordan saat kazandım adres bılgımı o sayfaya mesaj olarak bıldırdım sütaştan kazandım adres falan oynarken gırıyodum zaten
dıyecegım şu kı bende cakma bır face oldugu anlasılmasın dıye sureklı bu kampanyayla ugrasnları ekledım durdum 3 gunde 200 arkadasım oldu :)
hersey cok guzel ve eğlencelıydı ta kiii hesabınız kısa bır surelıgıne dondurulmustur yazısını gırene kadar,önume 1 resım 4 isim cıkıyor bu kım ismi ne dıye bana face soru soruyor fakat ben kım oldugunu bılmıyorum kı kampanyacı ve benım gıbı bedavacı oldugunu bılıyorum,hesabımı açmam için ne yapmam gerekıyo bılgısı olan varsa lutfen bana bılgı versın belkıde katıldıgım yarısmalrdan kazandıgım oldu daha ve benım haberım yok cok uzucu bır durum boyle bısye basına gelen oldumu acepppp
KESTANE KEBAP ACELE CEVAPPP[/QU
niye üzülüyosun bi sahte hesap daha açıp eklersin yine bedavacılarını
KESTANE KEBAP ACELE CEVAPPP[/QU
niye üzülüyosun bi sahte hesap daha açıp eklersin yine bedavacılarını
hoş orası oyle ama kendımı fena kaptırdım bu işe meslegım gıbı bısey oldu kendımı gun gectıkce gelıstırıyorum :) ben sımdı sahte bır hesap daha acsam şayet baska sayfalarda kazandıklarım olursa onu alabırmıyım kı
Bence gelinlikçilerden rica et makul bi fiyata yaparlar neden olmasın ki,gelinlikçileri araştır bencekızlar ya yeri değil biliyorum ama fikre ihtiyacım var kardeşim 5 yaşında anaokuluna gidiyor sene sonu gösterisi için gelinlik gerekiyor nereden bulabiliriz bi fikriniz var mı? çeşit çeşit sayfaya giriyosunuz sonuçta benden tecrübelisiniz burdaki gelinlikçilere bakmış beğenmemiş annem tütü yapanların sayfasında mı olur yoksa yurtdışı ürün getiren bi yerden mi baksam ya da bilindik bi mağaza var mıdır ki
KESTANE KEBAP ACELE CEVAPPP
yanı sımdı kapanan fecemde kazandıklarımı alabılıryım kı
yanı sımdı kapanan fecemde kazandıklarımı alabılıryım kı
kliksa kazananlar yine yokumgülay korkmaz kazanmışsın sanırım
https://www.facebook.com/Kliksacom/app_531783820219620
Ben varmıyım?(Yasemin eraydın)telefondan bakamıyorumkazananları ôzel mesajla gônderírmìsínìz???
Ben varmıyım?(Yasemin eraydın)telefondan bakamıyorumkazananları ôzel mesajla gônderírmìsínìz???
kiliksa dan eşim kazanmış..arıyolar mı mail mi atıolar.. bilgisi olan var mı kızlar
hiç birşey olmuyor tatlım yarın elinde olur sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?