Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

mrb arkadaslar bende bu cekılıs kampanya olayla yenı yenı atılan,bedava dedımı dayanamayan bır gencim :) kendı facemden değilde kendı adıma yenı bır face acarak burda verdıgınız lınklerde epy bıryol almıs bulanmaktaydım....

manomı mıydı oyle bır sayfaydı ordan saat kazandım adres bılgımı o sayfaya mesaj olarak bıldırdım sütaştan kazandım adres falan oynarken gırıyodum zaten

dıyecegım şu kı bende cakma bır face oldugu anlasılmasın dıye sureklı bu kampanyayla ugrasnları ekledım durdum 3 gunde 200 arkadasım oldu :)

hersey cok guzel ve eğlencelıydı ta kiii hesabınız kısa bır surelıgıne dondurulmustur yazısını gırene kadar,önume 1 resım 4 isim cıkıyor bu kım ismi ne dıye bana face soru soruyor fakat ben kım oldugunu bılmıyorum kı kampanyacı ve benım gıbı bedavacı oldugunu bılıyorum,hesabımı açmam için ne yapmam gerekıyo bılgısı olan varsa lutfen bana bılgı versın belkıde katıldıgım yarısmalrdan kazandıgım oldu daha ve benım haberım yok cok uzucu bır durum boyle bısye basına gelen oldumu acepppp

KESTANE KEBAP ACELE CEVAPPP

valla hiç bir fikrim yok canım..

Bence gelinlikçilerden rica et makul bi fiyata yaparlar neden olmasın ki,gelinlikçileri araştır bence

benimkiside öyle oldu.bir ügn içinde çok fazla paylaşım yapınca yada çok arkadaş ekleyince kapanıyormuş..3-5 gün yada 1 ayda açılan varmış ama açılmayanda varmış..bende yenisini açtım dikkat edersen bunlara kapanmaz bi daha...

Babalar Gününe Özel Çekiliş var... :)

Herkese merhabalar; bildiğiniz gibi Ovale Türkiye olarak insanlara sigarayı bırakmaları için yardımcı olmaya çalışırız ve bu eksende belirli aralıkla çekilişler yaparak şanslı kişilere bir elektronik sigara ve likit hediye ederiz.

Son çekilişimiz Anneler Günü'ndeydi, şimdi de Babalar Günü için bir çekiliş yapıyoruz! Babam ve kocam sigarayı bıraksın diyorsanız Pazartesi geceyarısına kadar Ovale Türkiye facebook adresindeki konu başlığına bir yorum yazarak çekilişe katılabilirsiniz. Bu mesajı beğenmek ya da paylaşmak gibi bir mecburiyet de yok ama içinizden geliyorsa beğenip paylaşabilirseniz seviniriz çünkü ne kadar insana ulaşabilirsek o kadar insana sigarayı bıraktırma şansımız olur.

Not: Umarım linksiz haber vermemde bir behis yoktur Sayın Admin :)

kiliksa dan eşim kazanmış..arıyolar mı mail mi atıolar.. bilgisi olan var mı kızlar

Kliksa da ve banat da yokum.Kazananlara tebrikler Hepimize hayırlı cumalar olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…