Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kızlaaar Maggi'den çorba kazanmışımmmm
Bugünde 8x4 deodorantlarım ve Clean&Clear'dan kazandığım peeling kremim geldi

tuanabasar çorbalarımı vermeeem

Tebrık ederımm Başka hangı yarısmaları takıp edıyorsunuz onlarıda yazarmısınız

Şimdiden afiyet olsunn :)

kızlar bende başka bi kaç arkadaşta. acemiyiz.. bilmiyoruz yönlerdirseniz ne olur kisme yazıklarımıza cvb vermio.. bilmiyorz bu ayıp değilki. ama neden öğrenmeyelimki..

napolyana üye oldum ama ne işe yaradıgını bilmiyorum..

bide knt geliyomuş nasıl oluo..

cevap verirsiniz umarım

buna katılmak için çocuk lazım

facede Douglas Türkiye
yaz orda çıkan ödüllü yarışmaya tıkla ‎1 hafta sürecek yarışmanın hediyesi Fruttini Vücut Arındırıcısı (Scrub) veya Fruttini Vücut Losyonu. Her 40. üyenin elde edeceği ödülü kazanmak için yapmanız gereken şey soruya doğru cevap vermek. Yarışmaya katılmak için sol bölümde bulunan “Ödüllü Yarışma” butonunu tıklayabilirsiniz. Hediyelerimiz toplam 10 adet ile sınırlıdır.
mesela bu kampanyalardan biri canım

facede Douglas Türkiye
yaz orda çıkan ödüllü yarışmaya tıkla ‎1 hafta sürecek yarışmanın hediyesi Fruttini Vücut Arındırıcısı (Scrub) veya Fruttini Vücut Losyonu. Her 40. üyenin elde edeceği ödülü kazanmak için yapmanız gereken şey soruya doğru cevap vermek. Yarışmaya katılmak için sol bölümde bulunan “Ödüllü Yarışma” butonunu tıklayabilirsiniz. Hediyelerimiz toplam 10 adet ile sınırlıdır.
mesela bu kampanyalardan biri canım

kontör için sayfayı beğenin gerekli şartları duvarda okursunuz

https://www.facebook.com/bizimmutfak

napolyana üye değilim

BEN ÇOĞU FACE YARIŞMALARINA KATILAMIYORUM ÇÜNKÜ İŞ YERİNDE FACE KAPALI BAZEN AKŞAM GİRİYORUM
PRİMAYA FORM DOLDURMUŞTUM DÜN ARADILAR BEBEĞİN DOĞUM TARİHİNİ SORDULAR 8 AĞUSTOSTA GÖNDERİM BAŞLAYACAKMIŞ CANLARIM
COSMETÜRKTEN HEDİYE KAZANAN VARMIYDI HEDİYE PARFÜM KAZANDIM 2 AY OLDU GELMEDİ HALA SİZDEN GELEN VARMI?
KAMPANYALARI DUYURAN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİM İNŞALLAN BOL HEDİYELER KAZANIRIZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…