Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

slm kızlar liptona sinir oldum kaynanam çay kazanmıştı gitmişler başka hiç tanımadığımız bir kişiye teslim ettiklerini söylemişler lipton nasıl böyle bir şey yapar anlamadım

Bu Ramazan çorbalarınız MAGGI'den
‎3.Gün Soru ve Cevapları

1- Osmanlı Ramazan eğlencelerinin yapıldığı Direkleraras...ı, İstanbul’un hangi semtinde yapılıyordu? Şehzadebaşı
2- Türk Gölge oyununun tek temsilcileri kabul edilen kişiler kimlerdir? Karagöz - Hacivat
3- Hacivat ve Karagöz hangi padişah zamanında yaşamışlardır? Sultan Orhan Gazi

3. Gün Kazananları

1-Nisa Sen
2-Nuray Çakmak
3-Hasan Ok
4-Esra Dinç
5-Şeyda Gökçe
6-Hakan Uzunoglu
7-Emine Şen
8-Süphan Aksu Ilgün
9-Sevim Yurt
10-Seda Şahin
11-Yasemin Güner
12-Tülay İncesu
13-Hatice Azılı
14-Mehmet Esgin
15-Zeliha Kurtuldu Arıgan
16-Emine Kursun
17-Süheyla Baloğlu
18-Selcuk Ozten
19-Deniz Gök
20-Deniz İpek
21-Yıldız Yıldızhan
22-Kerim Uyar
23-Hülya Atalay
24-Sibel Yağcı
25-Ismihan Mert
26-Ceyda Parlar
27-Aysel Pandul Torlak
28-Cem Küçükçelebi
29-Saadet Önder Yılmaz
30-Filiz Bingör

Son düzenleme:
slm kızlar liptona sinir oldum kaynanam çay kazanmıştı gitmişler başka hiç tanımadığımız bir kişiye teslim ettiklerini söylemişler lipton nasıl böyle bir şey yapar anlamadım

o kargo şirketinin işi canım küçük bir şehirdeysen kargocular ne isim soruyor nede kimlik,bende küçük bir şehirdeyim geçen sene benim bankadan gelecek çok önemli bir gönderimi ben pazarda iken üst komşuma bırakmışlardı üst komşumda yabaninin teki selam vermez bir tip söylemedi size kargo geldi bize bıraktılar diye. en son bankayı aradım son gün yarın neden hala gelmedi benim kargom diye bana kargo numarasını verdiler, netten bi kontrol ettim teslim edilmiş görünüyor hemde bana hemen kargoyu aradım üst komşunuza bıraktık dediler, o gün ne kadar koşturduğumu bi ben bilirim işlerimi halletmek için

tatlım ne küçük şehri istanbuldayız ama liptonun başının etini yicem çayımızı bize gönderene kadar sürekli mail atıcam gidip bizim hakkımızı ne hakla hakkı olmayan bir kişiye yollar tabiki çayın derdinde değiliz ama hakkımızın yenilmesinin hesabını sorucam onlara

https://www.moneyclubkart.com//YHGT...WJST9Q0GXCL/3/105/Tikla-Kazan-Kampanyasi.aspx

Bugün cacık veriyormuş arkadaşlar daha başlamamış gün içinde başlayacakmış

maggiyi daha 2.katılımımda kazandımm kızlarrrrrrrrrr basitmiş aslındaaaa :)))

https://www.moneyclubkart.com//YHGT...WJST9Q0GXCL/3/105/Tikla-Kazan-Kampanyasi.aspx

Bugün cacık veriyormuş arkadaşlar daha başlamamış gün içinde başlayacakmış

maggiyi daha 2.katılımımda kazandımm kızlarrrrrrrrrr basitmiş aslındaaaa :)))

facebook-LABORATOIRE BIODERMA

Sevgili BIODERMA kullanıcıları, Facebook yarışmamız kaldığı yerden devam ediyor.
Yarın saat 17.00'a kadar bir BIODERMA ürünü ile resim çektirin,
Facebook sayfasında günün en çok beğenilen resmi olun,
Güneşsiz sağlıklı bronzluk sağlayan nemlendirici sprey: PHOTODERM AUTOBRONZANT sahibi olun!!

Son düzenleme:

kargo şirketinede yaz bence lipton ne kadar yenisini yollasa da kargo aynı davranışı yaptığı sürece bunlar gelecek birilerinin başına. yurt içi kargodan böyle birşey beklemezdim hele ki ist. gibi bi yerde yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…