Kızlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr napolyon için son dakikalar hazır mıyıııızzzzzzz
slm kızlar liptona sinir oldum kaynanam çay kazanmıştı gitmişler başka hiç tanımadığımız bir kişiye teslim ettiklerini söylemişler lipton nasıl böyle bir şey yapar anlamadım
napolyonun linki nedir canım
o kargo şirketinin işi canım küçük bir şehirdeysen kargocular ne isim soruyor nede kimlik,bende küçük bir şehirdeyim geçen sene benim bankadan gelecek çok önemli bir gönderimi ben pazarda iken üst komşuma bırakmışlardı üst komşumda yabaninin teki selam vermez bir tip söylemedi size kargo geldi bize bıraktılar diye. en son bankayı aradım son gün yarın neden hala gelmedi benim kargom diye bana kargo numarasını verdiler, netten bi kontrol ettim teslim edilmiş görünüyor hemde bana hemen kargoyu aradım üst komşunuza bıraktık dediler, o gün ne kadar koşturduğumu bi ben bilirim işlerimi halletmek için
Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al
,
Sevgili Playskool Anneleri, PLAYSKOOL oyuncaklarıyla bebeğiniz sadece eğlenmekle kalmaz, çok önemli beceriler de edinir. Bu beceriler hakkında ayrıntılı bilgi almak için http://......./k5ifCL linkine tıklayabilirsiniz. Bu becerilerle ilgili soracağımız soruyu doğru cevaplayan her 10. annemizin bebeğine Playskool'dan Minik Hayvancıklar Çiftlikte hediye ediyoruz. Sorumuzu doğru olduğunu düşündüğünüz şıkkın üzerine tıklayarak cevaplamanızı rica ederiz. Sayfanın duvarına ya da bu yorumun altına yazılan cevaplar geçersiz sayılacaktır. Soruyu cevaplayan ilk 100 kişi hediye için değerlendirmeye alınacaktır. İşte sorumuz: Ninnili Uyku Arkadaşım, özellikle bebeğinizin hangi becerilerini geliştirir?
https://www.moneyclubkart.com//YHGT...WJST9Q0GXCL/3/105/Tikla-Kazan-Kampanyasi.aspx
Bugün cacık veriyormuş arkadaşlardaha başlamamış gün içinde başlayacakmış
maggiyi daha 2.katılımımda kazandımm kızlarrrrrrrrrr basitmiş aslındaaaa :)))Bu Ramazan çorbalarınız MAGGI'den
‎3.Gün Soru ve Cevapları
1- Osmanlı Ramazan eğlencelerinin yapıldığı Direkleraras...ı, İstanbul’un hangi semtinde yapılıyordu? Şehzadebaşı
2- Türk Gölge oyununun tek temsilcileri kabul edilen kişiler kimlerdir? Karagöz - Hacivat
3- Hacivat ve Karagöz hangi padişah zamanında yaşamışlardır? Sultan Orhan Gazi
3. Gün Kazananları
1-Nisa Sen
2-Nuray Çakmak
3-Hasan Ok
4-Esra Dinç
5-Şeyda Gökçe
6-Hakan Uzunoglu
7-Emine Şen
8-Süphan Aksu Ilgün
9-Sevim Yurt
10-Seda Şahin
11-Yasemin Güner
12-Tülay İncesu
13-Hatice Azılı
14-Mehmet Esgin
15-Zeliha Kurtuldu Arıgan
16-Emine Kursun
17-Süheyla Baloğlu
18-Selcuk Ozten
19-Deniz Gök
20-Deniz İpek
21-Yıldız Yıldızhan
22-Kerim Uyar
23-Hülya Atalay
24-Sibel Yağcı
25-Ismihan Mert
26-Ceyda Parlar
27-Aysel Pandul Torlak
28-Cem Küçükçelebi
29-Saadet Önder Yılmaz
30-Filiz Bingör
Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al
,
Sevgili Playskool Anneleri, PLAYSKOOL oyuncaklarıyla bebeğiniz sadece eğlenmekle kalmaz, çok önemli beceriler de edinir. Bu beceriler hakkında ayrıntılı bilgi almak için http://......./k5ifCL linkine tıklayabilirsiniz. Bu becerilerle ilgili soracağımız soruyu doğru cevaplayan her 10. annemizin bebeğine Playskool'dan Minik Hayvancıklar Çiftlikte hediye ediyoruz. Sorumuzu doğru olduğunu düşündüğünüz şıkkın üzerine tıklayarak cevaplamanızı rica ederiz. Sayfanın duvarına ya da bu yorumun altına yazılan cevaplar geçersiz sayılacaktır. Soruyu cevaplayan ilk 100 kişi hediye için değerlendirmeye alınacaktır. İşte sorumuz: Ninnili Uyku Arkadaşım, özellikle bebeğinizin hangi becerilerini geliştirir?
https://www.moneyclubkart.com//YHGT...WJST9Q0GXCL/3/105/Tikla-Kazan-Kampanyasi.aspx
Bugün cacık veriyormuş arkadaşlardaha başlamamış gün içinde başlayacakmış
maggiyi daha 2.katılımımda kazandımm kızlarrrrrrrrrr basitmiş aslındaaaa :)))Bu Ramazan çorbalarınız MAGGI'den
‎3.Gün Soru ve Cevapları
1- Osmanlı Ramazan eğlencelerinin yapıldığı Direkleraras...ı, İstanbul’un hangi semtinde yapılıyordu? Şehzadebaşı
2- Türk Gölge oyununun tek temsilcileri kabul edilen kişiler kimlerdir? Karagöz - Hacivat
3- Hacivat ve Karagöz hangi padişah zamanında yaşamışlardır? Sultan Orhan Gazi
3. Gün Kazananları
1-Nisa Sen
2-Nuray Çakmak
3-Hasan Ok
4-Esra Dinç
5-Şeyda Gökçe
6-Hakan Uzunoglu
7-Emine Şen
8-Süphan Aksu Ilgün
9-Sevim Yurt
10-Seda Şahin
11-Yasemin Güner
12-Tülay İncesu
13-Hatice Azılı
14-Mehmet Esgin
15-Zeliha Kurtuldu Arıgan
16-Emine Kursun
17-Süheyla Baloğlu
18-Selcuk Ozten
19-Deniz Gök
20-Deniz İpek
21-Yıldız Yıldızhan
22-Kerim Uyar
23-Hülya Atalay
24-Sibel Yağcı
25-Ismihan Mert
26-Ceyda Parlar
27-Aysel Pandul Torlak
28-Cem Küçükçelebi
29-Saadet Önder Yılmaz
30-Filiz Bingör
ben ilk seferde kazandım ama hakkımı yeme yaaaaamaggiyi daha 2.katılımımda kazandımm kızlarrrrrrrrrr basitmiş aslındaaaa :)))
tatlım ne küçük şehri istanbuldayız ama liptonun başının etini yicem çayımızı bize gönderene kadar sürekli mail atıcam gidip bizim hakkımızı ne hakla hakkı olmayan bir kişiye yollar tabiki çayın derdinde değiliz ama hakkımızın yenilmesinin hesabını sorucam onlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?