Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Bugün Bizim Mutfak’tan günlük 50 dakika / 20 TL konuşma kazanan ilk 350 Turkcell'liden biri olmak için 13.30'u bekleyin :)

Wenice
Logomuzu paylaşan ve sayfamizi begenen takipcilerimizden 2 kisi bizden hediye kazanma şansi yakalayacak. Bol şans:))

Son düzenleme:
PİYANGOLA VOLKSWAGEN POLO KAMPANYASI ÇEKİLİŞ SONUÇLARI

POLO 1.4 85 PS COMFORTLİNE MAN 2011 MODEL OTOMOBİL ASİL TALİHLİSİ
AD-SOYAD : EROL KARAKAYA
İL : AFYONKARAHİSAR

POLO 1.4 85 PS COMFORTLİNE MAN 2011 MODEL OTOMOBİL YEDEK TALİHLİSİ
AD-SOYAD : EBRU KARABEKİR ÖZMEN
İL : ANKARA
Söz konusu kampanya MPİ’nin 16.03.2011 tarihli ve B.07.I.MPİ.0.13.00.02–401.02.99–642–2462 sayılı izniyle düzenlenmiştir. 03.08.2011 tarihinde yapılan çekilişe 165.515 katılım gerçekleşmiştir. İkramiye kazanan asil talihlinin ikramiyesini almak için 23.08.2011 tarihine kadar; yedek talihlinin 07.09.2011 tarihine kadar U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic. Ltd. Şti, Gülbahar Mah. Cemal Sururi Sk. Halim Meriç İş Merkezi No:25 Kat:8 D:40 Mecidiyeköy/İstanbul adresine kimlikleri ile başvurmaları gerekmektedir. Bu tarihlere kadar başvurmayan talihliler ikramiyelerini alamazlar. Talihlilerin hepsine taahhütlü posta kanalıyla bildirim yapılacaktır. Postada meydana gelen gecikmelerden Bonus Reklam ve Pazarlama Hiz. Ltd. Şti. sorumlu değildir. Araç görseli ile verilecek aracın renk ve özellikleri farklılık gösterebilir. ÖTV ve KDV hariç olmak üzere; Veraset ve İntikal Vergisi ile diğer vergi, yasal yükümlülük ve harcamalar ikramiye kazanan talihlilere aittir. Bu kampanyaya 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ikramiyeleri verilmez. Kampanya ile ilgili sorularınız için (0212) 212 40 30 nolu U2 Kampanya Danışma Hattı'na başvurabilirsiniz

kokooocum benim de arı organizasyondan gelen kargom geri gitmiş mail attığın adresi verebilir misin bende mail atayım...

Ayyy şaka gibi yaaa... Zindeyi daha bugün beğenmekten vazgeçtim ve arkdaş listemden çıkardım salyangoz kremi kazanmışım.. :26: şaşırdım kaldım yaaa.... bakalım kargo ne kadarmış ona göre kargo çıkışını isteyeceğim... 5 TLden fazlaysa kalsın.. kazandırıyorlar biz ödüyoruz anlamadım gittii

Hep kendimiz için katılıyoruz birazda çocuklar için bir faydamız olsun dedim ve ben katıldım

http://www.facebook.com/kirlenmekguzeldir?sk=wall

Omo Kirlenmek Güzeldir

Çocuklar hayata çıksın kampanyamız tüm hızıyla devam ediyor! Çocuk parklarının yapımına katkıda bulunmak için fotoğraflarınızı http://on.fb.me/cocuklarhayata​ciksin sayfasına yüklemeye devam edin. Unutmayın, 1 fotoğraf 1 TL değerinde ve yükleyeceğiniz her fotoğraf bizim için çok kıymetli :)

Son düzenleme:
Herkese Merhaba

Siremims tebrikler çorbalarını afiyetle iç canım

theuglygoddess nerelerdesin çorba kazandın mı:26: çorbaları paylaşacağız ya merak ediyorum

Süheyle Baloğlu çorbayı da kazanmış ne kadar şanslı bir insan yaa bana bir kere elini sürse ya şansım açılsa

merhaba canım hoşgeldin

Bizim den bütün sevdiklerime 50 dk yüklettim :) benim hattım turkcell değil napim onlar yararlansınlar, yalnız nerden geldiğini anlamayıp tedirgin olacaklar sanırım

vay be 1000 sayfa oldu kızlar... bu tarihi olaya katılayım ve hemen bir ileti yazayım dedim... nice 1000lere bol hediyelere inş.......

magi sepetini bende kazanmışım arkadaşımızın dediği gibi cevabı araştırmaya gerek yok 16.59 da f5 yapmaya başladım soru 17 olunca çıktı tekrar f5 yaptım doğru cevabı yazan çoktu kopyaladım yapıştırdım 15. olmuşum sizde bugün aynısını yapın kızlar.

Bizim mutfaktan bende konuşmayı sevenlere ve eşime yaptım 3 kişi 50 dk kazandı kendim yararlanamadım avealıyım

Ramazan boyunca sorulan soruları bilin, kitap kazanın. Her gün yayınlanan soruları o gün cevaplayan 100 okurumuza Kaynak Kültür Yayınları'nın en seçkin ve en yeni kitaplarını hediye ediyoruz.

Kızlar zaman gazetesi her gün 100 kişiye kitap hediye ediyor:

Ramazan 2011 ZAMAN

katıldım ben de önce çocuklar önemli katılın szde arkadaşlarr
sağol canım darısı sana

Kızlaaar Maggi'den çorba kazanmışımmmm
Bugünde 8x4 deodorantlarım ve Clean&Clear'dan kazandığım peeling kremim geldi

tuanabasar çorbalarımı vermeeem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…