kızlar uzun zmndan sonra geldm,tatildeydm 3haftada 300syf eklemişsinz pes bu kadar aktif olduğumuzun farkında değildim tatile gitmezden önce
bu arada ben tatildeyken filliboyadan kazandığm anahtarlık ve usb geldi,usbyede ihtiyacım vardı allah razı olsun pek güzel denk geldi
onun dışında doğuşçaydan kazandığm çaydanlık geri gitmiş,mail yolladım dün, bugün kargoya veriyorz tekrardan dediler
bide y.içinden kağıt bırakmşlar arı organizasyondan,sitesini inceledim ama kampanyalarına katıldığm markalardan yoktu referanslarında,bende dayanamadm merak edip sitedeki mail adresine attım bi msj,rexona gönderiliyo diye cvp geldibana rexonayı yeniden yolluyolar anlıcanız philipsin facedeki yarışmasındaki çantayıda iki kez yolladılar bakalım çifter çifter gidiyoz şimdilk bu arada philipsin şeysi açıklandı bugün pclubturkiye.comda var kazanan listesi,bana bişey çıkmamış bundan halbuki umutluydum ama olsn yeni yaarışmalara gari bunada şükür :87::87:
Herkese Merhaba
Siremims tebrikler çorbalarını afiyetle iç canım
theuglygoddess nerelerdesin çorba kazandın mı:26: çorbaları paylaşacağız ya merak ediyorum
Süheyle Baloğlu çorbayı da kazanmış ne kadar şanslı bir insan yaa bana bir kere elini sürse ya şansım açılsa
ya kızlar ben bu napolyona üye olamadım ya
merhaba canım hoşgeldin
katıldım ben de önce çocuklar önemli katılın szde arkadaşlarrHep kendimiz için katılıyoruz birazda çocuklar için bir faydamız olsun dedim ve ben katıldım
OMO Kirlenmek Güzeldir - Duvar | Facebook
Omo Kirlenmek Güzeldir
Çocuklar hayata çıksın kampanyamız tüm hızıyla devam ediyor! Çocuk parklarının yapımına katkıda bulunmak için fotoğraflarınızı http://on.fb.me/cocuklarhayata​ciksin sayfasına yüklemeye devam edin. Unutmayın, 1 fotoğraf 1 TL değerinde ve yükleyeceğiniz her fotoğraf bizim için çok kıymetli :)
sağol canım darısı sanaHerkese Merhaba
Siremims tebrikler çorbalarını afiyetle iç canım
theuglygoddess nerelerdesin çorba kazandın mı:26: çorbaları paylaşacağız ya merak ediyorum
Süheyle Baloğlu çorbayı da kazanmış ne kadar şanslı bir insan yaa bana bir kere elini sürse ya şansım açılsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?