Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Merhaba kızlar bu aralar face gryrm mesela begenmedgm bı sayfa ana sayfamda paylaşım yapmıs gorunuyor tıklıyorum begenmısım cıkıyor. Halbukıı ben hc begenmedm oyle bse 1 2 kez oldu.. sizede oldumu?

kazanan arkadaşlara tbr coca cola paylaşmıştım cuma pazartesi yenileniyormuş diye nyse ben 2 adet tişört,4 adet kulaklık 2 adet hoparlör aldım şimdilik yeter ülker hero baby öylesine katılmıştım 4 kutu mama ve m.suyu -kaşık mamadan oluşan 7 şişe paket gelmişti dağıttım ihtiyacı olanlara ,hanımeller geldi 18 paket , sütaş kampanya bitince gelicek, vichy bekliyorum hala gelmedi ...!!!şükür bunlarada ufak tefek birşeyler çıkıyor bir ipad kazanamadım gitti

Son düzenleme:
slm kızlar benim başım acayip kalabalıktı

kayınvalide,peder,kayınlar,elti derken evde bir curcuna hali bana oturmak yok..5 dkka vakit buluyosam sadece katıldığım 3-5 kampanya sonucuna bakıyorum..neyse bugün onlar gitti eşimin kuzenleri geldi sürprüz bir şeklde cumaya kadar bendeler ...

bodrumda yaşamak iyide,bize tatil kışın...kışın kimse uğramaz kafan rahat..yaz olur yığışır herkes.. ee nede olsa bodrumda bedava konaklama tesisi

ay içim daraldı fena ev boşalsın bir an önce

bu arada solo da ismim var ama benmiyim bilmiyorum..geçen soyadımız aynı olan bir bayan msj attı bana..benimle aynı isimde kızı varmış arada onun hesabındanda oynuyomuş..yani tam emin değilim benmiyim..ismimin sonundaki harf tekrarı sonuçta yok..bakalım yarın bir sorarım benmiyim diye..

allah kurtarsın denize girip kumlu kumlu yıkanıyorlardır birde..

Ayyy canım benim bizede Balıkesir'den İzmir'e doktora gelen herkes gelirdi. Gelsinler birşey değil ama memlekete gidersin kendileri bizede gelin demezlerdi bile. Tatil yeri olayı dahada kötü dediğin gibi ev boş kalmaz yazın.

Dün cafe crownu eşim şubeden aldı. İçinde bir tane kupa 24-25 tane de fındıklı kahve vardı. Calveden umudumu kestim artık. Annemden elidordan kazanmıştım kendi adresimi verdim bana gelecek Bu arada dün vernelde babamada ikinci kez gönderdi verneli. 3kişi adına kazandım 2 kere geldi hepside acaba unuttular mı gönderdiklerini bi daha gönderdiler:44:

Calveye adresini tekrar mesaj at istersen oyle yapanlara bikac gun icinde yolladiklari soyleniyor

Yaptım canım geri dönüş olmadı. Maggi de unuttu beni

benim kazandığım 5 peket tresor de gelmedi.. 2 ay olcak nerdeyse.. kazanan kimseye gitmemiş.. sayfalarında hiç bi hareketlilik yok.. dolayısıyla cvp verende yok..

Günaydın! Ve Babalar Günü Çekilişi'nin talihlisi Adnan Toytunç'u tebrik ediyoruz! Kendisine bizden bir eGo-T çiftli elektronik sigara takımı ve bir elikit kazanmıştır. Adnan Bey, aysu.guler@ovaleturkey.com'a adresinizi gönderebilirseniz bir an önce hediyenizi yollayabiliriz.

Katılan herkese çok teşekkür ediyoruz, daha nicelerinde beraber olmak dileği ile...

Ovale Türkiye Ekibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…