https://www.facebook.com/YaleTurkiye bende kazanmışım oynayalı çok olmuştu ne kazandığımı bilmiorum
inanmıyorum ya şu an mutluluktan havalara uçtum sağol haber verdiğin için bilmiyordum kazandıgımı ya oley offffffff
vichy den herkesin ürünü geldi mi? benimki daha gelemedibeni mi unuttular bi
bende kazanmışım yaaaaaaaaaa ne kazandık kızlar oley oley
bende kazanmışım. seyahat kasası . 40 tl civarı bi ürün.
bende kazanmışım
Kizlar kazandiginiza sevindim.ancak yarisnalar baskadiginda da habet etseniz bizde katilsak.yeni bebegim olcak kismetse.kizim ivin biseyler olsa guzel olur gercekten..
vichy den herkesin ürünü geldi mi? benimki daha gelemedibeni mi unuttular bi
kızlar ya geçenlerde hürriyette sevil atasoy'un kitabı için yarışma vardı, sonucunu nasıl görebilirim
kazanan herkese tebrikler buradan birilerinin kazandığını okumak yarışmalara olan inancımı arttırıyor kendim kazanmışım gibi seviniyorum. fazla birşey paylaşamıyorum (yerinde duramayan kızımdan dolayı), paylaşan arkadaşlara çook teşekkürler. ben de nurhayat oyunu için ipucu yayınlayayımda size bir faydam olursa ne mutlu bana. nurhayratta şu 9 ürünü seçerseniz her seferinde 10 çekiliş hakkı oluyor:
1- lcd tv 2- nicon foto makinesi 3-laptop(siyah olanı) 4- ses sistemi (bordo renkli olan) 5-saç kurutma makinesi(beyaz olanı) 6- 3D gözlük(camları yeşil olan) 7-pilates minderi 8- bluetooth kulaklık 9_cep telefonu (üzerinde 11.33 yazıyor)
ben burda gelenleri okuyunca bi bana gelmedi diye düşünmüştümbenim vichy de gelmedi daha
süpersinkazanan herkese tebrikler buradan birilerinin kazandığını okumak yarışmalara olan inancımı arttırıyor kendim kazanmışım gibi seviniyorum. fazla birşey paylaşamıyorum (yerinde duramayan kızımdan dolayı), paylaşan arkadaşlara çook teşekkürler. ben de nurhayat oyunu için ipucu yayınlayayımda size bir faydam olursa ne mutlu bana. nurhayratta şu 9 ürünü seçerseniz her seferinde 10 çekiliş hakkı oluyor:
1- lcd tv 2- nicon foto makinesi 3-laptop(siyah olanı) 4- ses sistemi (bordo renkli olan) 5-saç kurutma makinesi(beyaz olanı) 6- 3D gözlük(camları yeşil olan) 7-pilates minderi 8- bluetooth kulaklık 9_cep telefonu (üzerinde 11.33 yazıyor)
kazanan herkese tebrikler buradan birilerinin kazandığını okumak yarışmalara olan inancımı arttırıyor kendim kazanmışım gibi seviniyorum. fazla birşey paylaşamıyorum (yerinde duramayan kızımdan dolayı), paylaşan arkadaşlara çook teşekkürler. ben de nurhayat oyunu için ipucu yayınlayayımda size bir faydam olursa ne mutlu bana. nurhayratta şu 9 ürünü seçerseniz her seferinde 10 çekiliş hakkı oluyor:
şimdi tekrar oynadım da 7. şıkta olanı yanlış yazmışım pilates minderi değil yoga minderi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?