Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kızlar yeni hamileyim gerçi ama bebeklerle ilgili kampanya huggies gibi numune veren firmalar var mı? Bu arada benim için dua edin çünkü uzun zamandır istenen bir bebekti hayırlısı ile doğar inşallah.

kazanan herkese tebrikler buradan birilerinin kazandığını okumak yarışmalara olan inancımı arttırıyor kendim kazanmışım gibi seviniyorum. fazla birşey paylaşamıyorum (yerinde duramayan kızımdan dolayı), paylaşan arkadaşlara çook teşekkürler. ben de nurhayat oyunu için ipucu yayınlayayımda size bir faydam olursa ne mutlu bana. nurhayratta şu 9 ürünü seçerseniz her seferinde 10 çekiliş hakkı oluyor:
1- lcd tv 2- nicon foto makinesi 3-laptop(siyah olanı) 4- ses sistemi (bordo renkli olan) 5-saç kurutma makinesi(beyaz olanı) 6- 3D gözlük(camları yeşil olan) 7-pilates minderi 8- bluetooth kulaklık 9_cep telefonu (üzerinde 11.33 yazıyor)

şimdi tekrar oynadım da 7. şıkta olanı yanlış yazmışım pilates minderi değil yoga minderi olacak

süpersin denemediğim şey kalmadı şu oyunda yok nurhayat oyun başlamadan elinde mavi ve sarı kutu tutuyor diye sadece onları seçmeler, yok hediye iphone olunca onları bulup seçeyimler arada tuttu ama sistemini çözememiştim ezberleyemedim de. teşekkür ederim

arkadaşlar bunun linki bulamadım acep bilen yazabilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…