- 11 Mart 2010
- 3.807
- 1.161
- 173
Bir kamera karşısına geçin, çocuğunuz “mutluluk” deniyorca aklına ne geliyor anlatsın, en beğenilen ilk 50 video içinde sizinki olsun, Eti’den mutluluk paketi kazanın.https://www.facebook.com/eti/app_222120904593249
Selpak Collection veya Selpak Prestij Peçeteler ile hazırladığın sofranın fotoğraflarını gönder, 50 TL’lik Migros Hediye Çeki kazanma şansını yakala. Her fotoğraf, 1 çekiliş hakkı kazandırıyor.https://www.facebook.com/Selpak
Ipsos Access panels ile sesini duyuran kazanıyor. Anket'i dolduran 30 kişiye 250TL'lik alışveriş kartı hediye.
https://rec.ipsosinteractive.com/re...ec788a4529dafe3d4ee3c384a&AID=lk1&subid=17317
selpak ve etinin yarışması biteli çok oldu..
kazanan herkese tebrikler buradan birilerinin kazandığını okumak yarışmalara olan inancımı arttırıyor kendim kazanmışım gibi seviniyorum. fazla birşey paylaşamıyorum (yerinde duramayan kızımdan dolayı), paylaşan arkadaşlara çook teşekkürler. ben de nurhayat oyunu için ipucu yayınlayayımda size bir faydam olursa ne mutlu bana. nurhayratta şu 9 ürünü seçerseniz her seferinde 10 çekiliş hakkı oluyor:
1- lcd tv 2- nicon foto makinesi 3-laptop(siyah olanı) 4- ses sistemi (bordo renkli olan) 5-saç kurutma makinesi(beyaz olanı) 6- 3D gözlük(camları yeşil olan) 7-pilates minderi 8- bluetooth kulaklık 9_cep telefonu (üzerinde 11.33 yazıyor)
kazanan herkese tebrikler buradan birilerinin kazandığını okumak yarışmalara olan inancımı arttırıyor kendim kazanmışım gibi seviniyorum. fazla birşey paylaşamıyorum (yerinde duramayan kızımdan dolayı), paylaşan arkadaşlara çook teşekkürler. ben de nurhayat oyunu için ipucu yayınlayayımda size bir faydam olursa ne mutlu bana. nurhayratta şu 9 ürünü seçerseniz her seferinde 10 çekiliş hakkı oluyor:
1- lcd tv 2- nicon foto makinesi 3-laptop(siyah olanı) 4- ses sistemi (bordo renkli olan) 5-saç kurutma makinesi(beyaz olanı) 6- 3D gözlük(camları yeşil olan) 7-pilates minderi 8- bluetooth kulaklık 9_cep telefonu (üzerinde 11.33 yazıyor)
Ay süpersin canım ya! Dur bir bakayım yapabilecem mi?
Ay süpersin canım ya! Dur bir bakayım yapabilecem mi?
Neyin kazananları şekerim bu
Neyin kazananları şekerim bu
günaydınnnn:)))))
bol hediyeleri günler bizlerle olsun inşallah:)))
nurhayata sayenizde bakayım dedim,paylaşan arkadaşıma çok teşekkürler.
3 sorum var:
1. beyaz saç kurutma makinasının ucu siyah mı?
2.yoga minderi neyin yanında?
3.bluetooth kulaklık neyin yanında ya da arasında?
çok teşekkürler.
cnm her seferinde yerleri değişiyor eşyaların... arkadaş çok açık ve net yazmış aslında..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?