- 11 Mart 2010
- 3.807
- 1.161
- 173
aaa öyle mi..bak dikkatli okumamanın sonucu:)))
peki renklere dönecek olursak saç kurutma makinasının ucunda siytah aparatı var mı? bir de bluetooth kulaklık siyah mı?yoga minderi ne renk? renklerden bulabilirim belki..
Senin adın yok canım baktım ben. Misedorun sonuçları.
nurhayatın cevaplarını ve linki paylaşan arkadaşlar cok teşekkür ederim en sonunda becerdim bende hepinize bol şans
gerçekten ben de çok teşekkür ederim...yardım eden canım pamukannesi çok teşekkür ederim..sonunda becerdim..1 kere oynama izni verdi..hergün oynamaya gerek var mı?
https://www.facebook.com/kirlangiczeytinyagi?ref=stream&hc_location=stream zeytinyağı kazananlar
nurhayrat oyununu gece oynamıştım mesajı sonradan gördüm yarın denerim artık :)
şu kremini de hediye paketi kazananların isimleri yok daha dimi? göremedim de ben onları ne zaman açıklayacaklar acaba
yok o değil 100 kişi de kremini ve saat hediyeli paket vardı o listede yok onu diyorumaçıklanmış cnm link vermiş arkadaşlar
nurhayat oyununda bordo ses sistemini,diz üstü siyah olanı,foto makinesi büyük nicon yazanı ama ( 2 tane aynı büyük nicon var ?? ) cep teli 11.33 yazan'ı göremedimbluetooth kulaklık siyah 2 tane gördüm 3 d gözlük camları yeşil,saç kurutma makinesi beyaz,mavi yoga değil pilates minderi diyor onu seçtim ama %99 kalıyor neyi yanlış yapıyorum acaba lastik adam bundan daha zordu onu hemen yapabilmiştim bunda kalıyor sinir oldum
yok o değil 100 kişi de kremini ve saat hediyeli paket vardı o listede yok onu diyorum
Kızlar çok üzgünüm kredi kartımız kopyalanmış netten 3000 tl para cekilmiş 900 er küsurlu 3 defada çekilmiş banka onay vermiş dilekçe verdik kartı iptal ettirdik ama iade edilmeyebilirmiş çok üzgünüm ya tam da sıkışık zamanımızda ;(
Kızlar çok üzgünüm kredi kartımız kopyalanmış netten 3000 tl para cekilmiş 900 er küsurlu 3 defada çekilmiş banka onay vermiş dilekçe verdik kartı iptal ettirdik ama iade edilmeyebilirmiş çok üzgünüm ya tam da sıkışık zamanımızda ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?