Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Eki Görüntüle 743860 kızlar maggiden gelen tavuk soslarını hemen yaptım yanınada pilav küçük bir sofra kurdum kendime oh misss gibi oldu

Afiyet bal şeker olsun.Ne güzel sofra olmuş.Ohhh mis gibi.

Arcopal olmayan ev yoktur sanırım ömürlük çeyizlikler

Ben de yok Arcopal. Zaten çeyizimde olmadı ki benim.Ben herşeyimi evlendikten sonra aldım.İlk evlendiğimizde hiç bir şeyimiz yoktu bizim.Bir tek sevgimiz vardı.ŞAka değil ha gerçekten hiç bir şeyimiz yoktu.

kızlar evet ben hem kendim hemde eşimin hesabından kazandım..hatta babam bir tanesine el koydu bile bana vereceksin diyor

bu arada chemcat da eşinin hesabından kazanmış avonu gördüm..

Evet canım eşim kazanmış.Zaten onun için katılmıştım o da kazanmış.

Ben avona kendi hesabımdan katılamadım. Bu ara çoğu uygulama benim faceimde açılmıyor ama eşimde falan açılıyor nedense:44:

Bende de bazen oluyor öyle ben de anlamadım neden olduğunu.:44::44:

SAğol tatlım. Evet biraz fazla dedim di mi? 40 kere söyleyince olurmuş ya! Galiba çok söyledim. Ama yazdıklarımı okusan beni sapık sanarsın.Gerçi aşırı eğlenmiştim yazarken.Eğlenebildiğim yarışmaları seviyorum.

canım seni ekleyen berrak benim:)

Tamam canım yazdığın iyi oldu.Kim olduğunu bilmeyince kabul etmiyorum.Seni hemen ekledim.

Avondan babamdan, kayınpederimden, eşimin teyzesinden kazanmışım:)

Ne güzel bir sürü parfümün oldu.

en son ben tebrik edimde ayrı olim : chemcat tbr canım allah daha çok versin inşallah
bu arada magiden kazanamadfdım sanırım ya gelmedi anlamadım ben doldurmuşdum halbuki tamamdır demişdim ama gelen giden yok ve hııı tavukla maggini yapmışında hamile var burda dimi bak acıkdımda şimdi canım çekdi şaka bi yane afiyt olsun ay ben bana çıkmaz diyip artık bişeye katılasım gelmioda giremiyorum fazlada ama artık katılcam ya çıkar elbet bişiler küçükde olsa :)

Günaydın herkese.Bol şans getirsin bu hafta sonu bize. Oh be cumartesi geldi diyenler kimler? Duygu ilk sıraya seni yazıyorum.

gnydın.. tüm gün yokum ya.. dyo açıklanacak bugün.. bi ihtimal yanlışlık falan olur da kazanırsam tatili çok iyi olur valla herkese bol şans..

günaydın güzel grubum ve birbirinden tatlı atkadaşlarım,
bugün doğum günüm:)) 42'yi bitirip 43'den gün almaya başladım artık..seneler çok ama çok hızlı geçer oldu yahu:)))

dün saçlarıma gölge attırdım,fön çektirdim,manikür,pedikür,bordo ojeler,makyaj...oğluşum bayıldı bayıldı..süslü bayanları çok sever,anası da tam tersi maalesef..çocuk şok oldu..bordo ojeler filan..yemeğe gittik,12 yi geçe tam yatacağız babamızla oğluşum geldi yaşgünün kutlu olsun diyerek hediyemi de verdiler.ikisi dün sinemaya gitmişti,ben gidemedim..o ara beyaz altın minik küpe almışlar..tabii ben hüngür hüngür...dün akşamdan bugünü kutladık çünkü bugün öğleden sonra Marmaris'te ki arkadaşlarımıza gidiyoruz 3 aile..haftasonu İzmir dışında olacağım..Pazar akşamı nasipse dönüş..

Birşeyler kazanırsam bana face'den,buradan her yerden haber uçururmusunuz:))) en çok da Dyo'yu merak ediyorum..hani tatil kazandıysam Marmaris'ten oraya geçeriz,hehehehe:))))

hepinize ailenizle,sevdiklerinizle çok güzel mutluluk ve sağlık dolu bir haftasonu diliyorum:)))) kendinize iyi bakın.Allah!ım hepimize güzel günler nasip etsin..

kızlar,bir de 2 arkadaş face den beni eklermisin demiş..acaba buradan mı? eğer öyle ise lütfen mesaj bölümünden bana buradaki isminizi not atarmısınız? tanımadıklarımı eklemiyorum çünkü.

herkesi öpüyorummmm.

doğum günün kutlu olsun cnm, herşey gönlünce olur umarım, iyi dinlenmeler

doğum günün kutlu olsun cnm mutlu yıllar iyi eglenceler ....

daha nice nice mutlu huzurlu sağlıklı yıllara inşallah

iyi tatiller canım..süper olmuş bu tatil,güzelce dinlen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…