Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

sevimlikedim71 canım dogum günün kutlu olsun hayırlı saglıklı nice senelere sevdiklerinle ve bizlerle beraber

maggi soslar gelir cnm sabret dağıtımları devam ediyormuş canım sanada yaparım bir tabak hamileyken pek nete girmeni ,ve çok cep telefonu kullanmanı tavsiye etmem cnm bebeğin gelişimini etkileyebilir pc ,modem ve cep telefonu radyasyon içerir

ay zaten giremiyorum ki pek kızımda çok mız mız daha 1 yaşında bile değil ama 6 dişi çıkdı bile durmuyo valla ay canım saol şaka didim ben onu :d nedense hamilelikde çoğu şeye bi tiksinme geldi çaya bayyılıyodum onu bile içemşyorum

10 aydr hıc takıp edemıyordum yenı ınsanlar gelmıs bısurude yarısmalar falan bendebedavadn cok kazandım:)))bu sayfa sayesınde buaralar yıne takıpteyım herkeze bol sanslar:)))

10 aydr hıc takıp edemıyordum yenı ınsanlar gelmıs bısurude yarısmalar falan bendebedavadn cok kazandım:)))bu sayfa sayesınde buaralar yıne takıpteyım herkeze bol sanslar:)))

Hoş geldin tatlım bende burayı 4-5 aydır takip ediyorum gerçekten çok güzel bir yer arkadaşlarda çok şekerler

kızlar nerdesiniz gelin sayfa canlansın biraz :) ya bir de ben bu ifadeleri yapamıyorum çok cahil kaldım bulamadım nerde bunlar

Tatlım bu çağın çocukları bir değişik.Radyasyon falan işlemez onlara. Ben oğlumu hayretler içinde izliyorum.Sanırım bizimkinin potasyumu fazla kaçmış.

kocam beni dövmeden,çıkmam lazım:))) ahhh bir ıphone olsaydı marmaristen de girseydim:))) belki çıkar ben yokken:))
pazar akşamı görüşmek üzere:)))

https://www.facebook.com/FalezEvGerecleri

İnşallah çıkar canım.Ay marmarise giderken bile yarışma düşünüyor.Kız bizi kampanyacılıktan emekli etseler keşke.Başbakana topikçe dilekçe yazalım.Biz kampanyacıyız çok çalışıyoruz bize de emeklilik verin diye.Deli sanmazlar di mi?

Ay maşallah senin kıza! Bizimki 1 yaşını geçti üst dişlerinin yarısı alt dişlerinin de ucu çıktı daha.Bizimki ağır takılıyor.Diğer dişlerini askerde çıkarır herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…