kızlar bende bu topiği takip ediyorum bende bulduğum yarışmaları paylaşacağım.hepinize bol şanşlar
ipad kazanayım yeter bana
Hoşgeldin canım.İnşallah kazanırsın.Bugün cuma belli olmaz belki de saatine denk gelir tüm dualar kabul olur.
estethica dan detox paketi kazanmışım nasıl bişey ki içeriğinde ne var acaba
Ben de kazandım canım.Tam da İstanbula taşınırken.Vücut analizi ve detoks paketiymiş içeriği.Güzelleşip çıkarız artık.
Link verirmisiniz belki bizde kazanmışızdır
ben istanbulda değilim ama tatile gitmeyi düşünüyodum tam denk geldi :) gidemezsem de burdan birine vermek istiyorum hakkımı isteyen olursa kızlar haber verinBen de kazandım canım.Tam da İstanbula taşınırken.Vücut analizi ve detoks paketiymiş içeriği.Güzelleşip çıkarız artık.
ben istanbulda değilim ama tatile gitmeyi düşünüyodum tam denk geldi :) gidemezsem de burdan birine vermek istiyorum hakkımı isteyen olursa kızlar haber verin
Tatlım bu çağın çocukları bir değişik.Radyasyon falan işlemez onlara. Ben oğlumu hayretler içinde izliyorum.Sanırım bizimkinin potasyumu fazla kaçmış.
İnşallah çıkar canım.Ay marmarise giderken bile yarışma düşünüyor.Kız bizi kampanyacılıktan emekli etseler keşke.Başbakana topikçe dilekçe yazalım.Biz kampanyacıyız çok çalışıyoruz bize de emeklilik verin diye.Deli sanmazlar di mi?
Ay maşallah senin kıza! Bizimki 1 yaşını geçti üst dişlerinin yarısı alt dişlerinin de ucu çıktı daha.Bizimki ağır takılıyor.Diğer dişlerini askerde çıkarır herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?