Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar bende bu topiği takip ediyorum bende bulduğum yarışmaları paylaşacağım.hepinize bol şanşlar
ipad kazanayım yeter bana

kızlar bende bu topiği takip ediyorum bende bulduğum yarışmaları paylaşacağım.hepinize bol şanşlar
ipad kazanayım yeter bana

Hoşgeldin canım.İnşallah kazanırsın.Bugün cuma belli olmaz belki de saatine denk gelir tüm dualar kabul olur.

Ay bugün bir enerji yoğunluğu yaşıyorum.Sanki güzel bişi olcak hadi bakalım kim kazanacak güzel bişeyler? Dışarda düğün var. Burda adet böyle kapının önünde son ses düğün yaparlar. Düğün salonları neden icat edilmiş ki? Sabahtan beri düm be de düm kafam şişti. Allah hastası olan varsa sabır versin. İnsanlar ne kadar düşüncesiz.Hadi ben bebeği taşıdım diğer odaya ya hastası olan varsa.Çok düşüncesizler çok.

sütaştan aras la bardak
mng ile mavi yeşil geldi..

Bardaklara bayıldım.. eşim de bende büyük bardaktan içecek içmeye bayılırız tam bize göre ..
özellikle ramazan da iftara süper olacak..
:)

Ben de kazandım canım.Tam da İstanbula taşınırken.Vücut analizi ve detoks paketiymiş içeriği.Güzelleşip çıkarız artık.
ben istanbulda değilim ama tatile gitmeyi düşünüyodum tam denk geldi :) gidemezsem de burdan birine vermek istiyorum hakkımı isteyen olursa kızlar haber verin

olabilir cnm her çocuğun farklı gelişim özellikleri var burada anneye çok iş düşüyor ama yeni nesil radyasyon içinde büyüyor ,bizler bile radyasyon içindeyiz iyi değil ama kampanyalar sağolsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…