Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kızlar şu detoks programına gidebilecek olanınız yok mu? Birinize devredeyim de gidin değişiklik olur ayol!

aras kargoyla ne geliyor kızlar kapıya not bırakmışlar :44:son zamanlarda kazandığım bişeyde yoktu...aa yoksa bir zamanlar osmanlı kitap seti mi geldi form doldurup istiyoduk arasla mı geliyo o?

aras kargoyla ne geliyor kızlar kapıya not bırakmışlar :44:son zamanlarda kazandığım bişeyde yoktu...aa yoksa bir zamanlar osmanlı kitap seti mi geldi form doldurup istiyoduk arasla mı geliyo o?

banada arastan bişey gelmiş ama ne olduğunu bilmiyorum sütaş araslamı geliyor kızlar?

banada arastan bişey gelmiş ama ne olduğunu bilmiyorum sütaş araslamı geliyor kızlar?

EVET ARAS KARGO İLE GELİYOR BARDAKLAR.BENİMDE GELDİ 4 TANE BEKLERKEN 12 TANE GELDİ:) eşim,kendi ve kızım adına kazanmışım.sadece kızım adına kazandım sanıyordum oysaki 3 hesaptan kazanmışım..

ben katılmadım galiba sütaşa ya hiç hatırlamıyorum kazananlar nerde yazıyor kızlar

baktım ya kazanmamışım ki ben sütaşa katılmadım zaten kitap geldi galiba kargo ücreti vardı onun bi de 7 lira

olsun cnm.. değer bence o kitaba 7 lira.. bence incelemiştim almak istedim ama kısmet olmadı bi türlü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…