Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

dogal kahramanlardan kazandığım tişört ve oyuncaklar, sütaş bardaklarım ve geçen hafta tesadüfen merhababebektv verilen kodu girerek kazandığım alt açma örtüsü

Selam kızlar. İş yerim denetimde çok sık giremiyorum. Selin mağazalarından dün iş yerimi aradılar acayip sinir oldum. Neymiş buraya gelip resim çekeceklermiş. Dedim ben kurumsal şirkette çalışıyorum şuanda da denetimdeyiz olmaz yani. Haber bekliyoruz dediler Bu arada facebook profilimden iş yerimin adını görüp numaramı buldular sanırım.Elidor hangi kargoyla geldi gelen arkadaşlara ve içinde neler var çok merak ettim:)

Son düzenleme:
money club tıkla kazan nerede yapılıyor acaba sitesinde 2temmuz salı gün içerisinde diyor ama henüz başlamadı mı demek oluyor?

primaının kendı stesındekı formu dolduruyosunuz cekılısle hedıyler verıyorlar 1 yıllIK bez falan bebegı olanlar

pamukannesi ahucuğum tebrikler lezita mangal yürekli babam uygulamasından kazanmışsın dün şansım durdu diyordun umarım lezitayla başlayan şansın devam eder iyi günlerde kullan..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…