https://www.facebook.com/photo.php?fbid=215219298625626&l=3cd9577d21 Burada oy istemeli yarışmalara destek istenebiliyormuş.Bir bakın isterseniz.
nazara geldim yaa.. :2: bi ara baya bişey kazandım.. özellikle anneler gününde... çevremdekiler ayy nası kazandın,ne yazdın,yine mi sana geldi kargo diye diye şansımı kapattılar... en son markafoni çekimi harcadığımda kimse güle güle kullan demedi.. dedikleri tek şey hmmmmm.... nie insanlar böyle anlamıorum. bizde mi gariplik var onlarda mı anlamadım :26:
sen bide onu bana sor kargo geldiğinde iş yerimdeki bütün bayanlar başımda kutuyu açmamı bekliyorlar bu kadar yüzsüzlük olmaz ya ayıp ya sizene benim kargomdan
nazara geldim yaa.. :2: bi ara baya bişey kazandım.. özellikle anneler gününde... çevremdekiler ayy nası kazandın,ne yazdın,yine mi sana geldi kargo diye diye şansımı kapattılar... en son markafoni çekimi harcadığımda kimse güle güle kullan demedi.. dedikleri tek şey hmmmmm.... nie insanlar böyle anlamıorum. bizde mi gariplik var onlarda mı anlamadım :26:
sen bide onu bana sor kargo geldiğinde iş yerimdeki bütün bayanlar başımda kutuyu açmamı bekliyorlar bu kadar yüzsüzlük olmaz ya ayıp ya sizene benim kargomdan
KOKUNU KEŞFET! - YENİLİKLER - 8x4
defalarca defalarca doldurdummm ama her seferinde Lütfen işaretli alanları doldur. notu çıkıyor..hadi ben kör göz diyelim,eşim oğlum annem bile baktı..her bölüm dolu ama kabul etmiyor bir türlü...nerede hata olabilir? güvenlik kodu da hep doğru giriyorum..
KOKUNU KEŞFET! - YENİLİKLER - 8x4
bu sayfadan girerken cep telinin başına sıfır yazarak ve adres kısmında no kısmına o alana apt. no girdiğine dikkat et umarım bu sefer olur
benim adrese benzer bir adres uydurdum..nasıl yazacağım canım bunu?
1435/9 sokak no:78/2
benim adrese benzer bir adres uydurdum..nasıl yazacağım canım bunu?
1435/9 sokak no:78/2
tek siz değilsiniz kızlar banada apartmanda yine ne kazandın kargo geldi diyorlar nasıl kazanıyorsun bizede öğret falansipariş verip parayla alsam bile bir yerden kazanmışındır deniyor odamı hediye kalbi temiz ve fesat olmayana çıkar o zaman denersin şansını diyorum gülüyorum geçiyorum
google chrome'dan denedim..oldu!!!!! bütün gün hiç aklımıza gelmemişti..sağol canım
bende google chorme denedim ilk seninki gibi hata verdi sana anlattığım gibi yaptığımda kabul etti belki dedim o şekilde yazmamışsındır diye açıklamalı yazdım hallettiğine sevindim inşallah kazanırız
ben artık soranlara cevap vermiyorum böylece kimse benle konuşmuyor
Canım yeri nerdeymiş kimseye vermediysen ben alabilirim ne zamandır birşey de kazanmıyorum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?