Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

nazara geldim yaa.. :2: bi ara baya bişey kazandım.. özellikle anneler gününde... çevremdekiler ayy nası kazandın,ne yazdın,yine mi sana geldi kargo diye diye şansımı kapattılar... en son markafoni çekimi harcadığımda kimse güle güle kullan demedi.. dedikleri tek şey hmmmmm.... nie insanlar böyle anlamıorum. bizde mi gariplik var onlarda mı anlamadım :26:

sen bide onu bana sor kargo geldiğinde iş yerimdeki bütün bayanlar başımda kutuyu açmamı bekliyorlar bu kadar yüzsüzlük olmaz ya ayıp ya sizene benim kargomdan

sen bide onu bana sor kargo geldiğinde iş yerimdeki bütün bayanlar başımda kutuyu açmamı bekliyorlar bu kadar yüzsüzlük olmaz ya ayıp ya sizene benim kargomdan

ayy ne gıcık bi durum :26:

tek siz değilsiniz kızlar banada apartmanda yine ne kazandın kargo geldi diyorlar nasıl kazanıyorsun bizede öğret falan sipariş verip parayla alsam bile bir yerden kazanmışındır deniyor odamı hediye kalbi temiz ve fesat olmayana çıkar o zaman denersin şansını diyorum gülüyorum geçiyorum

KOKUNU KEŞFET! - YENİLİKLER - 8x4

bu sayfadan girerken cep telinin başına sıfır yazarak ve adres kısmında no kısmına o alana apt. no girdiğine dikkat et umarım bu sefer olur

benim adrese benzer bir adres uydurdum..nasıl yazacağım canım bunu?

1435/9 sokak no:78/2

adres/no: diye alana 2 kutu ayırmış ilk kutuya cad.sok.apt adını gir 2.kutuya apt no ve daire ve semtini yaz ben bu şekilde yaptım ve telefon kısmına sıfır olarak girdim gönderdi ayrıca güvenlik kodunu doğru girdiğine emin ol cnm

ben artık soranlara cevap vermiyorum böylece kimse benle konuşmuyor

google chrome'dan denedim..oldu!!!!! bütün gün hiç aklımıza gelmemişti..sağol canım

bende google chorme denedim ilk seninki gibi hata verdi sana anlattığım gibi yaptığımda kabul etti belki dedim o şekilde yazmamışsındır diye açıklamalı yazdım hallettiğine sevindim inşallah kazanırız

Tatlım herkesin içinde biraz kıskançlık vardır.Sadece kıskandığımız şeyler farklıdır o kadar. Sen annenin sevgisini kıskanırsın belki bir başkası parayı kıskanır bir diğeri yemeği iyi yapanı kıskanır bir diğeri okuduğu okulu .Hepimiz insanız ve hepimizin zaafları,kusurları ve hırsları oluyor maalesef. Sonuçta onların da kötü niyetli olduklarını düşünme bence. Mesela benim kazandıklarımı da bir türlü anlatamıyorum nerden geldiklerini. Bütün bunları yarışmalarda mı veriyorlar biz neden görmedik o yarışmaları falan diyorlar sürekli.

Canım yeri nerdeymiş kimseye vermediysen ben alabilirim ne zamandır birşey de kazanmıyorum zaten

İstanbul-Ataşehir de tatlım.Temmuz ayı içinde gününü ve saatini sen belirleyip randevu alacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…