Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

mavi yeşil paketim geldi

kampanya duyuran arkadaşlara çok teşekkür ederim

pamukannesi şansım kapandı diyordun bak hem de çok lezzetli bir şekilde açıldı.Sen bu mesaj yazma olayında bayağı iyisin canım.Anneler gününde de kazanmıştın.Afiyetle yiyin şekerim mangalda pişenleri.Tam da mangal sezonunda.

pamukannesi tebrik ederim.. benimde shaziliden kahvelerim ve sütaştan bardaklarım geldi burdan yayınlayan arkadaşlara teşekkür ederim:)

kızlar güzel dilekleriniz için hepinize tşkler.. :) et canavarı eşim sevinecek, bi mangalımız bile yoktu hehe :) hepinize bol şans...

kızlar güzel dilekleriniz için hepinize tşkler.. :) et canavarı eşim sevinecek, bi mangalımız bile yoktu hehe :) hepinize bol şans...

Kuz et canavarı olup mangalsız ev mi olur.Bizde çifter çifter mangal var.Her türlü et sistemimiz mevcut.

cnm bunda video da hararetin tavan yaptığı bir anı mı seçeceğiz yoksa bizim hayatımızdan bir an yazmak mı gerekio... çok saçma bi soru oldu ama anlayamadım yaf

Senin hararetin ne zaman tavan yapıyor onu yazacaksın.Tabii gerçek olmasa da olur.Orjinal bişi arıyorlar.İlla hayatından yazman gerekmez.Kızdığın,sıcakladığın herhangi bir olay yazacaksın büyük ihtimalle.

şu an şoktayım kampanya takipçileriyiz sayfasında markazen elbise yarı$masından kazanmı$ım hangí úrúnü ìstedìgimi ve bedenimí sordular ama bedenímí bílmıyorum kí hamílelílkten kalan gòbú$ var 38 beden dedím ama ürún konusunda kararsız kaldım pcden bakma şansımdan yok síz olsaydınız hangì úrünü secerdìniz???

ÇAnakkale seramik oyununa gıcık oldum.Çooooook yavaş.Facede paylaşım yapılmıypr.Arkadaş seçemiyorum.Ne kadar kastı pc'yi.Sıkıldım.

Canım ne güzel güle güle kullan.Ama nasıl hangi ürün seçeceksin anlamadım.Elbise falan biraz sıkıntılı onun yerine çanta gibi bir şey seçebilirsin.Ama ne ürünler var bilmediğim için sana fikir de veremiyorum.Ama ne seçersen seç güle güle kullan.

Millet burda oy toplayabilmek için kendi sayfasında yarışma yapmış.Şartlardan biri de oy vermek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…