Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

:2:Doğru cevap "Çok mu Çok Esiyoruz" olacaktı.

Soruyu doğru cevaplayan ve ödül kazanan 1.Ufuk Arslan 30.İsmet Altınışık 60.Ceyda Balcı 90.Sabri Ergene'yi kutluyoruz. Ödülleri gelecek hafta içinde adreslerine ulaştırılacaktır.

"Taze Geldi" yarışmamız gelecek haftalarda da devam edecek. Katılan herkese teşekkür ederiz. Unutmayın tazeler size de gelebilir!

Mavi Jeans
Doğru cevap "Çok mu Çok Esiyoruz" olacaktı.

Soruyu doğru cevaplayan ve ödül kazanan 1.Ufuk Arslan 30.İsmet Altınışık 60.Ceyda Balcı 90.Sabri Ergene'yi kutluyoruz. Ödülleri gelecek hafta içinde adreslerine ulaştırılacaktır.

altına serilen kepekten dolayı dedim bende ilk çıkan cevaplar saçma geldi, netten baktım ben yazana kadarsa başkaları yazmıştı bilmem doğrumudur ama ilk 30 a girmem

Doğru cevap "Çok mu Çok Esiyoruz" olacaktı.

"Taze Geldi" yarışmamız gelecek haftalarda da devam edecek. Katılan herkese teşekkür ederiz. Unutmayın tazeler size de gelebilir!

hamuru yazanları cıkardım sanırım ben 27,cı sıraya denk gelıyorum umarım dogru saymışımdır

kazananlar ne zaman acıklanıyo

offffff yaa ilk yazdıgım yanlısmıs bende sonradan yazdım ama gec oldu tabi millet nekadarda hızlı allahım ya

çorba değil de, sepeti seviyorm galibaaa..
var bende bi romanlık ama, du bakalım..

nasıl sevindirik oldun gaci:)

bende gittim ne yazsam iyi unu ile yazdım telaştan allahım yaaaaa

mantığa bak unu ne unu kardeşimm

olsun yaaa ,ekranın karşısında kuruyup kalıp ,hiçbişey yazamamaktan iyidir:13:

millet soruyu kopyalayıp direk google emiceye soruyor galiba..
ama ben aklımdan yazdım yeeaaaa..
yazdıktan sonra da kontrol ettim..hey beee..

ayyy.. çok sitires bi iş bu maggi..resmen 3ten 5 e kadar esir oluyoruz..:92:
dışarı çıkıcam, çıkamıyom..tööbeee.:26:.
bir kere kazanırsam bi daa katılmam zaaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…