Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Soruların cevaplarını yazar mısınız

valla maggi zor evet esir edio allahtan ben ilk gün kazandım da rahatım zaten aynı kişi bidaha kazanamıyo yassakkkk

maggi cok strslı yha
ne var sankı cekılısle sorusuz
hedıye verseler

ayrıca hc söle ramaza özel gusel cekılısler yok
hepsı zor ve kazanamıoruz

kızlar benim temizlik dünyam şeysi yine başlamış ilk döndürüşte kazandım ama migros kartım olmadığı için geçenkinde çok zorluk çıkardılar,utanıyorum şimdi de gitmeye.

dimiii

kızlar maggi cevapları bugün verecekmi yoksa kazananlarla beraber yarın mı cevaplar

cevaplar yarın cnm

Kokooo ;Benimde arı organizasyondan bir paket gelmiş geri gitmiş mail adresini bana da atarmısın?

Herkese teşekkürler kızlar...

ne kaaa ayıp çorbaları bensiz yiyeceksin demek o zaman bol bol yağ olsun kilo olsun

deonu güle güle fısssla, kremini de güle güle sür

Sus kız deme öle Bi kaşık alırsn tabağımdan artk Saolasın tatlım..

*Bu arada ben bilgisayarı hızlı kullandığım için Maggi bana pek zor gelmedi Ve benim ilk denememdi. İlkinde de kazandım

Sus kız deme öle Bi kaşık alırsn tabağımdan artk Saolasın tatlım..

*Bu arada ben bilgisayarı hızlı kullandığım için Maggi bana pek zor gelmedi Ve benim ilk denememdi. İlkinde de kazandım [/QUOTE]

ama ben bir kaşıkla doymam ki

maggi de sanki sorular zorlaşmaya başladı :44: millet hep yanlış şeyler yazıyor onların yüzünden bende yanlış yapıyorum kopyala yapıştır artık işe yaramıyor

kızlar bu benim temizlik dünyam 31 temmuza kadar geçerli dyor, şimdi kazandım gitsem alabilir miyim ki? bi arkadas yeniden baslamis diye katıldım ama sizce bi sorun cıkar mı?

ooo burası iyi kalabalıkmış
size bir tavsiye hanımlar
bir yarışma varsa hepbirlikte birbirineze destek olarak yapın
ozaman kazanma şansınız artar bir de blog yarışmalrına da bakın
burada paylaşımı yasak sanırım ama blog yarışmlarında akzanma şansı daha yüksek...

destek ve oy istemek yasak maleseffff yoksa bizde yapıcazdaaaa yapamıyoruzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…