olsun yaaa ,ekranın karşısında kuruyup kalıp ,hiçbişey yazamamaktan iyidir:13:
millet soruyu kopyalayıp direk google emiceye soruyor galiba..
ama ben aklımdan yazdım yeeaaaa..
yazdıktan sonra da kontrol ettim..hey beee..
olsun yaaa ,ekranın karşısında kuruyup kalıp ,hiçbişey yazamamaktan iyidir:13:
millet soruyu kopyalayıp direk google emiceye soruyor galiba..
ama ben aklımdan yazdım yeeaaaa..
yazdıktan sonra da kontrol ettim..hey beee..
kızlar maggi cevapları bugün verecekmi yoksa kazananlarla beraber yarın mı cevaplar
kızlar benim temizlik dünyam şeysi yine başlamış ilk döndürüşte kazandım ama migros kartım olmadığı için geçenkinde çok zorluk çıkardılar,utanıyorum şimdi de gitmeye.
kızlar uzun zmndan sonra geldm,tatildeydm 3haftada 300syf eklemişsinz pes bu kadar aktif olduğumuzun farkında değildim tatile gitmezden önce
bu arada ben tatildeyken filliboyadan kazandığm anahtarlık ve usb geldi,usbyede ihtiyacım vardı allah razı olsun pek güzel denk geldi
onun dışında doğuşçaydan kazandığm çaydanlık geri gitmiş,mail yolladım dün, bugün kargoya veriyorz tekrardan dediler
bide y.içinden kağıt bırakmşlar arı organizasyondan,sitesini inceledim ama kampanyalarına katıldığm markalardan yoktu referanslarında,bende dayanamadm merak edip sitedeki mail adresine attım bi msj,rexona gönderiliyo diye cvp geldibana rexonayı yeniden yolluyolar anlıcanız philipsin facedeki yarışmasındaki çantayıda iki kez yolladılar bakalım çifter çifter gidiyoz şimdilk bu arada philipsin şeysi açıklandı bugün pclubturkiye.comda var kazanan listesi,bana bişey çıkmamış bundan halbuki umutluydum ama olsn yeni yaarışmalara gari bunada şükür :87::87:
ne kaaa ayıpçorbaları bensiz yiyeceksin demek o zaman bol bol yağ olsun kilo olsun
deonu güle güle fısssla, kremini de güle güle sür
destek ve oy istemek yasak maleseffff yoksa bizde yapıcazdaaaa yapamıyoruzzzzooo burası iyi kalabalıkmış
size bir tavsiye hanımlar
bir yarışma varsa hepbirlikte birbirineze destek olarak yapın
ozaman kazanma şansınız artar bir de blog yarışmalrına da bakın
burada paylaşımı yasak sanırım ama blog yarışmlarında akzanma şansı daha yüksek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?