Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Ya şu Maggi'de aynı kişinin aynı isimle , aynı adresle birden fazla kazanma hakkı varmı kızlar? Doymadı gözüm

Ya şu Maggi'de aynı kişinin aynı isimle , aynı adresle birden fazla kazanma hakkı varmı kızlar? Doymadı gözüm

yapma şekerim, strese girdiğin yeter..:80:
ilk 30 a girdim mi giricem mi?:97:
soruyu bildim mi?..:97:.
gelemem valla..panik atağımı azdırır kalırım..

kızlar.. eti formun kartlarını takas yapmak istiyorum..elimde plates ve yoga var..
masaj keyfi ile change etmek istiyorum..

maggi de aynı isimle aynı kişi 1 kere kazanabiliyor canım birazda baskaları kazansın ama demiiiiii biz kazananlar cekilelim kenara azcıkkkk

Sevgili Playskool Anneleri, hediyeli sorumuza gösterdiğiniz ilgi için hepinize çok teşekkür ederiz. Anketimizi cevaplayıp Playskool'dan hediye kazanan Nurgül Öztürk, Yeliz Çiftçi, Cigdem Bakır Aslan, Neslihan Koç Gencik, Bahar Sinel, Tewriz Bedro, Özge Erdem, Sukran Karav Umut, Fatma Eryigit ve Mümin Alaçam’ı kutluyoruz. Adres ve telefon numaralarını info@hasbro.com.tr adresine mail attıkları takdirde hediyeleri Minik Hayvancıklar Çiftlikte'yi kendilerine ulaştıracağız. Hediye kazanamayan annelerimiz üzülmesin; sayfamızda yeni yarışmalara ve etkinliklere yer vermeye devam edeceğiz

ii geceler kızlar dün maggiyi halledince bugün uyudum valla
demek sepetle geliyor ne güzel sepeti gzle benziyor

iyi geceler hatunlar..iyi uyuyun,yarına dipçik gibin olun..:87:
bütün yarışmalara hemen katılabilin..

Vipdükkan dan alışveriş yapan varmı? 20 TL hediye çeki bilgisi geldi mailime , şimdi sipariş veriyorum ama çeki girebileceğim bir yer göremedim , düşmedi de.???

kızlar bu uygulama, eski uygulama..bende döndürme şeysi çalışmıyo..0 döndürme hakkınız kaldı diyor..

Hayır canım yeniden başlamış yeni bir adres al öle dene bak.Bende oldu.Daha önce denenmiş adreslerden olmuyor..

kadınlar ne isterden bi tane büyük bulaşık deterjanı ve de yanında birkaç tane numune temizlik ürünleri geliyor

kızlarrr yaşadığım yerde migros yok hediye kazandım ama alamıcam. kazandığım hediye 500 gr cif sunlight . isteyen varsa özelden şifreyi göndereyim yararlann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…