Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiç bişey kazanamıyoruuuummmmm![]()
bende sütaş bardak kazanmıstım sansım dondu ohhh dıye sevınmıstım bı hevesle yıne oynadım artık tık yok :2: üstelık bıtane saat kazandım oda gelmedı aylardıral benden de o kadar en son kremini kazandım oda gelmedi daha bi ara çok güzel şeyler kazanmıştım
bende 8X4 ve cillit bang de yokum![]()
ama sabah maggi günün sorusundan eşim ve ben kazandıkaslında hızlı değildim ama sadece tarihi osmanlı macunu cevabını kabul etmişler..mesir macunu yada sadece macun yazanlar elenmiş..
bide bu arada bugün sabah bulaşık makinem geldihemen eskisini söktük eşimle servisi aradık..onlarda sağolsun 2 saate gelip kurdular.çok beğendim...işte bu
a benim en büyük hediyem
Eki Görüntüle 755932
ama sabah maggi günün sorusundan eşim ve ben kazandıkaslında hızlı değildim ama sadece tarihi osmanlı macunu cevabını kabul etmişler..mesir macunu yada sadece macun yazanlar elenmiş..
bide bu arada bugün sabah bulaşık makinem geldihemen eskisini söktük eşimle servisi aradık..onlarda sağolsun 2 saate gelip kurdular.çok beğendim...işte bu
a benim en büyük hediyem
Eki Görüntüle 755932
a benim en büyük hediyem
Eki Görüntüle 755932
"Tarifi Aklımda" 1. Hafta Kazananları her gün yapmıştı ama yokum yine
https://www.facebook.com/notes/bizim-mutfak/tarifi-akl%C4%B1mda-1-hafta-kazananlar%C4%B1/10151525990942467