• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Canım güle güle kullan hayırlısıyla.Çok yakışmış mutfağına da. Bulaşık yıkamayı hiç sevmem.Bulaşık makineası benim evimin gözdesi gibi bir şey.:) Çok güzel canım çok beğendim.

kızlar allah aşkına hangi yarışmaya katıldında makina hediye edildi.biz neden görüp katılamıyoruz anlamadım.daha bi çöp bile kazanamadım ben burdan nedense.takipte oldugum halde..

ben kazandım da ne oldu bana gelen yok..
dask tan kazandım
lipton dan kazandım
calveden kazandım hatta şikayet ettim
omo dan ütü kazandım hala dönmediler

kazanıpta gelmemesinden se kazanmamak daha iyi..

kazanıpta böyle yazdıgınızda gerçekten sinirlerimiz bozuluyor.biz kazanamıyoruz.sen yinede kazandıklarını yazmışsın.bizde bir tane yok..

kazanıpta böyle yazdıgınızda gerçekten sinirlerimiz bozuluyor.biz kazanamıyoruz.sen yinede kazandıklarını yazmışsın.bizde bir tane yok..

bakış açınız yanlış kazananları görünce sinirleneceğinize kazanma umududunuz artsın ayrıca arada sırada bu foruma girdiğiniz için çoğu kampanyayı kaçırıyorsunuz sanırım düzenli takip ederseniz elbet birgün kazanmaya başlarsınız. arkadaşların kazandım dedikleri kampanyaların hepsi zaten burada paylaşılmış şeyler

kızlar allah aşkına hangi yarışmaya katıldında makina hediye edildi.biz neden görüp katılamıyoruz anlamadım.daha bi çöp bile kazanamadım ben burdan nedense.takipte oldugum halde..

bende senin bu forumu takip ettiğini hiç zannetmiyorum..her girdiğinde bir şikayet var...burda paylaşılan bir yarışma olmasa kim niye fotosunu koysunki..nerden baksan 2-3 ay önceki fairy in milli piyango çekilişinden kazandım anca geldi..

burda herkes tüm yarışmaları paylaşıyor artık girmeside sana kalmış..:kkk:

Kızlar ille kazanacaz dıye bır sey yok bende cogu yarısmaya katılıyorum ama cıkmıyor , şans yani.. Oturup kazanamadk dıye aglayacak halımız yok yanı ÇEKİLİŞ sonucta.

bende 8X4 ve cillit bang de yokum :(

ama sabah maggi günün sorusundan eşim ve ben kazandık :32: aslında hızlı değildim ama sadece tarihi osmanlı macunu cevabını kabul etmişler..mesir macunu yada sadece macun yazanlar elenmiş..

bide bu arada bugün sabah bulaşık makinem geldi :52: hemen eskisini söktük eşimle servisi aradık..onlarda sağolsun 2 saate gelip kurdular.çok beğendim...işte bu:52:a benim en büyük hediyem :kkk:

Eki Görüntüle 755932

Canım gúle gúle kullanNazarNazar:34:

Yarışmaları tam manası ile takip etmiyorsunuz demekki sürekli bir isyandasınız çok kazanmak istiyorsanız yapmanız gerekenler gayet basit insanlara yüklenmeyin bence bu kadar bazı şeyler şans unutmayalım lütfen

bende senin bu forumu takip ettiğini hiç zannetmiyorum..her girdiğinde bir şikayet var...burda paylaşılan bir yarışma olmasa kim niye fotosunu koysunki..nerden baksan 2-3 ay önceki fairy in milli piyango çekilişinden kazandım anca geldi..

burda herkes tüm yarışmaları paylaşıyor artık girmeside sana kalmış..:kkk:

hediyeniz çok güzel mutfağınızada çok yakışmış iyi günlerde kullanın :nazar:

Yarışmaları tam manası ile takip etmiyorsunuz demekki sürekli bir isyandasınız çok kazanmak istiyorsanız yapmanız gerekenler gayet basit insanlara yüklenmeyin bence bu kadar bazı şeyler şans unutmayalım lütfen

hediyeniz çok güzel mutfağınızada çok yakışmış iyi günlerde kullanın :nazar:
Okuyunca çok sinirlendim ben kazanmıyorsam kimse kazanmasın denmiş resmen pes ! Şurda eğleniyoruz ben 2.5 senedir katıldığım çoğu şeyi kazanamadım gelenler de üç kuruşluk şeyler , kızlara çıkanların da en büyüğü 500 tl lik 1000 tl lik ne var yani güle güle kullansınlar zaten çalışamıyoruz evde patlamışız kazandığımız da mı goze geliyor aaaaa nazar etmeyin yahu kendi kısmetinizi kapatır niyetiniz ayıp

Okuyunca çok sinirlendim ben kazanmıyorsam kimse kazanmasın denmiş resmen pes ! Şurda eğleniyoruz ben 2.5 senedir katıldığım çoğu şeyi kazanamadım gelenler de üç kuruşluk şeyler , kızlara çıkanların da en büyüğü 500 tl lik 1000 tl lik ne var yani güle güle kullansınlar zaten çalışamıyoruz evde patlamışız kazandığımız da mı goze geliyor aaaaa nazar etmeyin yahu kendi kısmetinizi kapatır niyetiniz ayıp

Adam gibi bişey kazanan sayımız gayet az evet bende o kadar şeye katılıyorum çıkmıyor ama çıkan arkadaşlar için yinede seviniyoruz kıskanmıyoruz kesinlikle kendimize çıkmasınıda istemek ayrı insanları suçlamak ayrı şuranın sessiz takipçilerindenim vakitsizlikten dolayı ama arkadaşımızı ne zaman görsem isyanlarda dayanamadım beni bile patlattı resmen :47:

bende yarışmaları burada takip ediyorum.binbirçiçeğin yarışmasını burada gördüm katıldım,1000tl hediye çeki kazandım.düzenli takip edildimi biri paylaşmazsa diğeri paylaşıyor:32:

bende yarışmaları burada takip ediyorum.binbirçiçeğin yarışmasını burada gördüm katıldım,1000tl hediye çeki kazandım.düzenli takip edildimi biri paylaşmazsa diğeri paylaşıyor:32:
amaç eğlence , kısmetimizde varsa da ufak tefek geliyor birşeyler , ben ipod dan girdiğim için çoğu zaman sadece okuyorum katılamıyorum bile , bazen stresimizi üzüntümüzü paylaşıyoruz yeri geliyor gülüyoruz burası çok uzun zamandır böyle , bedava dağıtıyorlar herkes koşsun gibi bir yer değil beğenmeyen başka topiklere gider yüzlerce forum var zira :))))

arkadaşlar golf dondurmanın yarışmasından en fazla kaç puan yaptınız?20000 lerde olanlar var nasıl yaptılar acaba.90 saniyede acaba onundamı hilesini buldular?

banada bişi çıkmıyo kazanan arkidişlerimi tebrik ederim onlar kazanıncada mutlu oluyorum ben :1: bu arada konu dışı ama bunu sormam gerekli kızlar sezeryan kaç haftalıkken alınıyodu bilen varsa sölerse çok sevincem

şu facede kazanıp kazanıp,sonra bir başka yarışmada kazanamadımı yorum yazıp çıksa şaşardım yazanlara sinir oluyorum.:41:

Back
X