• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

banada bişi çıkmıyo kazanan arkidişlerimi tebrik ederim onlar kazanıncada mutlu oluyorum ben :1: bu arada konu dışı ama bunu sormam gerekli kızlar sezeryan kaç haftalıkken alınıyodu bilen varsa sölerse çok sevincem

Doktora göre değişiyor ama geneli 38-39. haftalarda

banada bişi çıkmıyo kazanan arkidişlerimi tebrik ederim onlar kazanıncada mutlu oluyorum ben :1: bu arada konu dışı ama bunu sormam gerekli kızlar sezeryan kaç haftalıkken alınıyodu bilen varsa sölerse çok sevincem

cnm sğ salim kucağına almanı diliorum bebeğini.. az kaldı galiba.. benim iki gebeliğim de erken doğum riski olduğu için 36. haftanın başına sezeryanla aldı dr.. tabi kilo olarak biraz düşükdü.. normalde 38. haftanın sonunda alırdım ama senin durumun d beklemenin anlamı yok demişti bana..

cnm sğ salim kucağına almanı diliorum bebeğini.. az kaldı galiba.. benim iki gebeliğim de erken doğum riski olduğu için 36. haftanın başına sezeryanla aldı dr.. tabi kilo olarak biraz düşükdü.. normalde 38. haftanın sonunda alırdım ama senin durumun d beklemenin anlamı yok demişti bana..

sağol canım daha 10 hafta varmış 38 de alırsa kasılmam sancım çok oluyo bende korkuyorum erken doğumdan kızımda rahatsızdı bunda daaa çok korku yaşıyorum o yuzden allah saglıklı versinde

kızlar allah aşkına hangi yarışmaya katıldında makina hediye edildi.biz neden görüp katılamıyoruz anlamadım.daha bi çöp bile kazanamadım ben burdan nedense.takipte oldugum halde..

kazanıpta böyle yazdıgınızda gerçekten sinirlerimiz bozuluyor.biz kazanamıyoruz.sen yinede kazandıklarını yazmışsın.bizde bir tane yok..

Canım bence çok haklısın.Herkes kazandığını yazıyor buraya. Yani takip edilecek hiç bişi yok burda.Ben senin yerinde olsam hepimize küser bir daha asla bu topiğe girmezdim. Küs bence sen bize.:27::27::27:

8. Ayına girdikten sonra yaptırmak en sağlıklısıymış canım.Doktor öyle demişti.Gerçi ben 41 haftalıkken oldum SAncılarım başlayınca gitmiştim ben.Yani yarı normal yarı sezaryen oldum. :9::9::9:

sağol canım daha 10 hafta varmış 38 de alırsa kasılmam sancım çok oluyo bende korkuyorum erken doğumdan kızımda rahatsızdı bunda daaa çok korku yaşıyorum o yuzden allah saglıklı versinde

Bence strese girme tatlım.Stres çok zararlı.Kendini rahatlat. Pilates yoga yürüyüş falan yap.Merak etme bebeişin sağlıkla doğacak ben dua ediyorum senin için.

kazanıpta böyle yazdıgınızda gerçekten sinirlerimiz bozuluyor.biz kazanamıyoruz.sen yinede kazandıklarını yazmışsın.bizde bir tane yok..

Ne bu şimdi kırk yılda bir girip bisey kazanamaman bizim sucumuz mu.ben mi engelliyorum kazanmani. Kıskançlık yapmanin alemi yok.allah herkese kısmetini verir. Aç gözlü degilim allah herkese daha çok versin.cok şükür internetten bazı ihtiyaclarimizi giderebiloyoruz.sevinmek gerekir diye düşünüyorum.

Bence strese girme tatlım.Stres çok zararlı.Kendini rahatlat. Pilates yoga yürüyüş falan yap.Merak etme bebeişin sağlıkla doğacak ben dua ediyorum senin için.

sağol canım vala kendimi kaldıramıyorum artık çok agrım var ama daha 28 haftalık sıccaklarda basdırdı klima olmadan duramıyorum kızda yuruseydi mutlu olcakdım yatmaya alışdı diye geç yuruycek sanırım süreklide ilgi isdio bakalım valla eşim olmasa yandım :1:

Back
X